Zazdraszczam i gratuluję![]()
Zazdraszczam i gratuluję![]()
![]()
ZAPRASZAM: http://puppino-handmade.blogspot.com/
WYMIANKA http://chusty.info/forum/showthread.php?t=74046
Ja też chcę, ja też. A mi już od dłuższego czasu nic ciekawego się na lumpach nie udaje znaleźć.
![]()
masakrau nas nawet jeśli to 60zł/kg
ale to też okazja ;p
Nooo gratuluje Wam dziewczyny. moja mama prowadzi szperaczek, generalnie sama odzież, czasem miała jakieś pościele czy kołdry i nawet mówilam jej, żeby zwracała uwagę czy jakieś chusty się nie przewijają, albo pieluszki. Mama twierdzi jednak, że takie rzeczy zdarzają sie przy nie-sorcie. To są tansze worki gdzie zwykle jest wszystko - niekoniecznie to co w opisie takiego wora. Do tego rzeczy mogą być brudne i uszkodzone. Dlatego to im się nie opłaca, kupują niestety (dla mnie) sortowane i ciężko uświadczyć w tych rzeczach takie cudowne znalezisko jakim jest chusta
Ale może przejdę się po mieście, a nuż coś znajdę ?
![]()
gratulujęi trochę zazdroszczę
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Chyba najbardziej popularneTakie samo otwiera wątek
![]()
A stare? Stare? Porządne, grube znaczy się?
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Grube, stare, bo ma czarną metkę. A czy porządne? Nie znam się totalnie, ale jak się je zreanimuje to będzie porządneMałż już knuje co by je na all wystawić
![]()
Ostatnio edytowane przez letka ; 13-02-2012 o 23:41 Powód: literówa
ja też od jakiegoś czasu chodzę i szukam, ale nic ;(
u mnie na osiedlu tylko takie małe, właśnie sortowane
GRATULUJĘ WSZYSTKIM UDANYCH ŁOWÓW![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Dopiero trafiłam na ten wątek i pluję sobie w brodę, że do tej pory do obrusów nie zaglądałam. Ileż to pięknych chust mogłam przegapić?A jutro idę na łowy. Choć pewnie szmateksy warszawskie już starsze chustomamy mają oblukane...
To może razem będziemy polowały. Ja też z Natolinaale na chustach jeszcze się nie znam, więc nawet gdyby jakaś "biła po oczach" to i tak bym pewnie ją minęła. A jak rozpoznać chustę prócz tego, że zna się wzory. Mają wszyte metki? Bardzo bym chciała własną chustę, ale jeszcze nie miałam czasu zaznajomić się z tym tematem. Pożyczyłam nawet od koleżanki i teraz muszę popróbować. Zaraz ją biegnę oglądać.
![]()