bardzo ladne, gratuluje! a jk jeszcze wygodne to calkiem super!
bardzo ladne, gratuluje! a jk jeszcze wygodne to calkiem super!
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Gdzie we Wroclawiu znajde takie lumpeksy, no gdzie?
Moc jest z nami
Zazdroszczę, też chcę mietka. Ale tylko elastyczną babylonię trafiłam za 7 zł jak byłam w ten weekend w Pl. Zdjęć niet, bo zostawiłam szwagierce- jak dobrze pójdzie to skorzysta jeszcze tej zimy![]()
----
Młoda MMXII Młody MMXV
Zakupiwszy za 6 zł kolkową babilonię pasion fruit!!!
Ostatnio edytowane przez Julla ; 17-12-2014 o 16:53
miśki dwa i mały ktoś
Julla, gratuluję!
Mnie się dzisiaj udało zdobyć nosidło PatapumDla nas za małe, ale co tam
Okazuje się, że to jest wersja toddler, chociaż nosidło jest małe. Od zwykłej wersji różni się jedynie dodatkowym paskiem idącym od pasa ramiennego do biodrowego. A tak wygląda
![]()
Ostatnio edytowane przez czyżyk ; 18-12-2014 o 10:01
Ja teznawet wisiadla nie widzialam!
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
dziewczyny dzisiaj na lumpku widziałam marsupi ale jakieś takie wisiadłowe mi się wydawało, bardzo wąski tren panel z przodu na dole...takie to nosidełko jest? i jakieś takie w misie ... nie mogę zdjęć znaleźć nigdzie tego misiowego wzoru
Brać?
A na pewno to było marsupi? a nie np marsupio, typowe wisiadło?
takie jak to? (zdj z netu):
nie spotkałam nigdy marsupi w misie...
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
inne miśki taki wzór w małe misie
marsupi logo skórzane z przodu było. Nie sprawdziłam rozmiaru, może to s i dlatego takie wisiadłowe mi się wydawało?
rzepy nadal mocne i te z przodu na panelu również było w stanie dobrym moim zdaniem
że też foty nie zrobiłam![]()
Mnie tez się marzy jakas lumpkowa chusta, ale jak na razie nic.ale są nowe otulacze więc i TP dobrze
![]()
mama Młodego, Młodej i Młodszego|`15,`17,19.
PS codziennie dziękuję Bogu za to forum <3.
A w jakich lumpkach znajdujecie chusty? Chodzi mi o kraj pochodzenia ciuchow. Czy to nie ma prawidłowości żadnej?
Moc jest z nami