Wrzucę, ale to jutro albo pojutrze, trzydniówkę (chyba, tak wygląda... w każdym razie gorączkujemy mocno) mamy i model się buntuje przy moich nieudolnych próbach. Jak się model ogarnie i przestanie gwiazdorzyć to sięsfocimy![]()
Wrzucę, ale to jutro albo pojutrze, trzydniówkę (chyba, tak wygląda... w każdym razie gorączkujemy mocno) mamy i model się buntuje przy moich nieudolnych próbach. Jak się model ogarnie i przestanie gwiazdorzyć to sięsfocimy![]()
pierwszy raz! pierwszy raz nadziałam się dziś na coś chustowego
mt w lumpku skandynawskim, śliczny, jak nowy, metka pierwsza klasa, pełna profeska, ale sugerowała raczej firme wywodzacą się z 'mamy szyjacej',
zapisałam to, co było dla mnie do odczytania, czyli imię i nazwisko, ale wraz z smsem...poszło.....;/ jakoś 'rollad' (nazwisko) było
nawet rozmiar nam odpowiadał, niestety bez kapturka, i pasy tylko z delikatnym wypełnieniem
szału nie było, bo i cena w zw. z niedostosowaniem do naszych preferencji mało ciekawa-> 50zl, ale i tak, miło wreszcie po tak długich poszukiwaniach na coś trafić![]()
Trzeba było wziąć i na stragan wystawić![]()
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
Jeśli będzie dobre, to z pewnością ktoś chętny się znajdzie![]()
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
Ja niestety dalej nic nie mogę znaleźć
Za to wczoraj widziałam baby bjorna za 16 zł
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
No i ja rzuciłam się do przeglądaniaOstatnio M. mnie poinformował, że widział chustę w lumpeksie, ale wtedy jeszcze nie wiedział, że to jest to
Ja póki co na nic nie mogę trafić
![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Jestem coraz bliżej trafienia na chustę, bo znalazłam i kupiłam pieluszki (1zł) i doidy cupa (1zł)Z kubka szczególnie sie cieszę
![]()
H. 2013, M. 2015, P. 2016, J. 2019
a w jakim dziale Kolezanka pieluszki wygrzebala![]()
Śniłam dziś o chustach na półkach lupeksowych znów...![]()
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
Wróciłam dziś z BB z kółkową Amazonas
ps. szczegóły, zdjęcia poźniej...
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
Kobito, w depresje nas tu wprowadzisz![]()