Dziękuję. Podobają mi się trzy z tych chust-jedynie ocean nie bardzo.A czy indio jest z tego najwęższe? reszta szersza? Te chusty oprócz oceanu to już tylko rynek wtórny?
Dziękuję. Podobają mi się trzy z tych chust-jedynie ocean nie bardzo.A czy indio jest z tego najwęższe? reszta szersza? Te chusty oprócz oceanu to już tylko rynek wtórny?
z szerokością nie pomogę, chusty zamknięte w pokoju ze śpiącym dzieckiem. ale nie zauważyłam jakiś większych różnic w szerokości.
Indio i generalnie inne silki didkowe są teraz tylko z rynku wtórnego. Pewno wkrótce didymos cos wypuści. Ale ja jestem zwolenniczką rynku wtórnego i starszych didków, więc sugerowałabym buszowanie po chustostraganie -![]()
Ostatnio edytowane przez yerba ; 21-01-2011 o 23:06 Powód: literówki wstrętne
Ja noszę w jedwabnej Zarze 9kg na plecach i jest OK![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
Uwielbiam stare didkowe jedwabie!!! Na stanie mam ptaki i indio z pierwszej edycji, spokojnie noszą 11kg.
dzieki za odpowiedzi, polecialam wiec zaklepac indio ze straganu a tu Demona juz klepnelataki lajf...
Proszę na demonję nie zwalaćTo Iwona
Poza tym to nie był pierwszy sort, więc mała strata
![]()