Chcę czy nie? Bo nie mogę decyzji podjąćKasy nie potrzebuję, ale okazja się nadarza do redukcji
![]()
Chcę czy nie? Bo nie mogę decyzji podjąćKasy nie potrzebuję, ale okazja się nadarza do redukcji
![]()
a jest cos czego jeszcze nie probowalas?jak jest to sprzedaj, ale nie wydaje mi sie
![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
IMO rocznicowe coraz trudniej (i drożej) się kupuje. Ja bym potrzymała, ewentualnie z czego innego się redukowała. Ja prawie o połowę się zredukowałam i wcale nie jest mi z tym szczególnie dobrze.
demona, nie sprzedawaj
ja wlasnie kupilam, i trafily mi sie nowki sztuki niesmigane w pudelku trzymane od dziewczyny, ktora chyba je kupila w ramach inwestycji.i dobrzy myslala...
teraz co prawda jest ich zatrzesienie na FSOT i na NM, i na TBW, ale ta struzka zaraz sie chyba skonczy, a i teraz juz widze, ze coraz drozej sa wystawiane...
Moje tez nówki, kupione rok temu ze sklepu![]()
a czytalam przy okazji innego watku jak je kupilas,szczesciaro
kusi mnie porownawcza fota tych ptaszorow z tymi czarnymi z 2010 co to je mam ale boje sie ze zostanie to zle odebrane, wiec chyba sobie daruje![]()
Green, zrób fotę. Bardzo chętnie looknę!
![]()
A tam źle odebraneprzecież się chwalimy stosidłami.
Ostatnio edytowane przez Liv ; 19-01-2011 o 16:30
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
a tak z ciekawosci, po ile teraz pawie sa na tbw?
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
" ale dlaczego źle odebrane, bo się chustofanka mądrzyć będzieczy chwalić?"
i jedno i drugie
zrobilam foty, wstawie pozniej, teraz musze na poczte szmaty powysylac;/kocham stac w kolejkach!
No wlasnie się sklaniam ku sprzedaniu bordowych a zostawieniu fioletowych....