Pokaż wyniki od 1 do 20 z 70

Wątek: zielona w temacie

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar biankaaa
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A u nas IB SIO L sprawdza się super. One Size Tutto jest nieco wieksza od L tak dla porownania. Syn ma 8 mcy i waży ok 9,2 kg Moim zdaniem pieluszka jest swietnie skrojona, b. wygodna dla ruchliwego raczka, tylko wkłady nieco twarde. Bumgeniusy tylko na napy (mamy V4 - te z serii artystycznej dodatkowo cieszą oko), Flip to moj ulubiony otulacz. Lubimy tez Bambino Mio - fajne maja prefoldy i cenowo b. korzystnie. Tetra u nas to na 1 sik - jak juz nie oplaca mi sie ubierac chlonnej kieszonki

Livonia, dostalas moj PW? Jutro odbieram swoje pieluszki, Twoj otulacz tez?

Chustofanka Awatar Livonia
    Miejscowość
    Newport

Domyślnie

bianka - tak weź dogadałam się z Moniką, przelew zaraz puszczam bo dostałam mail od niej widzę czerwonego IB hehe no właśnie te wkłady twardawe odstraszają mnie... no nic obejrzę może u ciebie
    ja mam fizia na punkcie otulaczy... masakra. mam kupione 3 i 3 kolejne zaklepane... jakoś nie wiem czemu ale bardziej do mnie przemawiają...
    Ostatnio edytowane przez Livonia ; 01-02-2011 o 22:58
    Drugi chuścioch w drodze

Chustomanka Awatar anitanelka
    Miejscowość
    Konin

Domyślnie

A ja w szoku jestem za IB że mała... u nas pasowała na 12kg i to ta stara rozmiarówka, która jest mniejsza od nowej
    Ostatnio edytowane przez anitanelka ; 02-02-2011 o 10:00

Chustonoszka Awatar biankaaa
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

No mi się też wierzyć nie chce ze IB L za mała. Ja nawet na testy swoją 14 kg 3,5 latke wcisnelam mimo ze wieki temu odpieluchowana ;P

Z otulaczy lubie jeszcze polarkowe - mimo duzej pupy sa mega wygodne. Wlasnie leci do mnie taki otulaczyk z wyszyta owieczka na pupie

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biankaaa Zobacz posta
    No mi się też wierzyć nie chce ze IB L za mała.
    Mnie też ... u nas na 13 kg bez problemu... teraz Zoś schudła i ma 11kg i jest super. Nie ma co porównywać rozmiarów wielo z pampersami... ja ostatnio zakładałam pampka 4 to miałam wrażenie że dzieć się utopi. już nie wspomnę jak mi te pampery teraz śmierdzą!
    Dodam że mimo iż tutto jest większe, to IB sio mi się lepiej zakłada i zgrabniej na pupie leży. ale to może indywidualne odczucie.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

To IMO nie od wagi zalezy a od budowy, ze tak powiem i pulchności - był czas, ze sporo pieluszek, ktore Piotrek teraz nosi były po prostu za ciasne, odciskaly się, mialam problemy z zapięciem a wazyl jakie 8-9 kg - IB też
    teraz bez problemu nosi takie, ktore odczekaly w szafie na swoja kolej - wazy wiecej i jest wiekszy, ale nie ma juz na udach, brzuszku i puci tych cudnych pulchnosci
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    To IMO nie od wagi zalezy a od budowy, ze tak powiem i pulchności
    nie no ja się z tym zgadzam, ale moja córa to na prawdę pulpet była do roku czasu ... zanim chodzić zaczęła
    No ale może i macie rację, a ja wmawiam że dziecko grubawe było

Uprawnienia umieszczania postów