-
Chustomanka
Nie wiem co wybrać - poradźcie!

Kto wymyślił tyle różnych chust? 
Przecież ja się nigdy nie zdecyduję... 
Baaaaaardzo liczę na Waszą pomoc!
Potrzeba mi porady w kwestii wyboru chusty (tkana) - dość uniwersalnej, nie typowo na zimę ani typowo na lato, bawełnianej chyba najlepiej. Cena - no góóóra 350zł
Firma - obojętne, chociaż myślałam o Girasolu lub Nati. Inne propozycje też mogą być. Byle nie za dużo... 
Najważniejsze - kolor! Jestem typową wiosną - niebieskie oczy, włosy ciemny blond/brązowe, naczynkowa cera - a więc sie rumienię.
Kolory muszą być, czyste, zdecydowane - odpadają burości, szarości - czarny i biały jednak też nie.
Wchodzą w grę: zielenie (wszystkie oprócz butelkowej) najlepiej takie jasne, wyraziste jak groszkowa zieleń, turkusy (ciepłe, nie takie jaśniutkie), brązy, ewentualnie żółć i czerwień, ale bardziej jako dodatek niż cała chusta. Jeśli coś z bielą - to raczej ecru niż czysta.
Kolory muszą być ciepłe.
Podoba mi się Nati Avocado (ale nie do konca z powodu wzoru - za to kolory super) Amazonia (wzór ładniejszy, kolory gorzej - bo jest trochę butelkowej zieleni) Didymos pawie petrol (ale chyba z białym są, poza tym cena mnie przeraziła) Girasol Betula (cudna, tylko te białe paski...) 
no kilka dni już siedzę i nie wiem co robić... 
Poradzicie w czym by mi ładnie było?
A to ja:

Ostatnio edytowane przez ula1 ; 27-01-2011 o 17:12
Bylam: ulisia
Uprawnienia umieszczania postów