Jak dla mnie bomba!![]()
Dociagniete, mala siedzi wysoko, jedyne co to sprobuj poly chusty prowadzic pod pupa po chuscie a nie po nozkach.
mnie się podobato zdjęcie było robione tuż po zawiązaniu, czy trochę już w nim "pobyłaś"?
PS. czas sprawić sobie krótszą chustę![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Dziękuję za opinie
To akurat było po 5 minutach noszenia... Ogólnie to jakoś nie tak się czułam w tym plecaku plus te ogony i postanowiłam spróbować swoich sił w czymś innym
Pierwsze motanie:
Drugie podejście
Trzecie - dzisiejsze (zdjęcia robione po półgodzinie)
PS Na razie nie ma szans na nową krótszą chustę... może za miesiąc zacznę męża molestować o nową![]()
O kurcze 4 miesiąceI jak fajnie siedzi
to też idę szukać krótszej i niedługo będziemy próbować
A na jak długo jednorazowo wsadzasz takiego malucha??
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Poradźcie co by tu poprawić, żeby Niuni krzywdy nie robić przy noszeniu, bo nosimy się czasem sporoGłównie chodzi mi o nóżki, bo ich ułożenie spędza mi sen z powiek... Jak z przodu to nie jest już dla mnie taki duży problem to na plecach ciągle mam wrażenie, że coś jest nie tak... Nisko się mi poły schodzą pod karczkiem... nie wiem czemu
akurat wtedy nie miałam dnia do motania i za chiny nie potrafiłam tego poprawić No i czy nie jest zbyt wysoko
W tym wiązaniu czuję najlepiej... no i nóżki lepiej mi się układają niż w innych... Nie mówiąc już o tym, że jest chustożerne i nie muszę martwić się o ogony aż do kostek
Aaa i jak zabezpieczyć główkę gdy Niunia zaśnie mi w plecaczkuWystarczy naciągnąć połę na główkę
![]()
O kurcze, ale Ci to fajnie wychodzi, też bym tak chciała, ale strasznie boję się plecaczków, że mi mały przy zakładaniu się wyślizgnie.
Jak dla mnie ekstra, nie jestem fachowcem, ale pogratulować mogę, prawda![]()
mama wcześniaczków Filipa (23.07.2007 r. -- ur. w 30 hbd) i Karola (28.04.2010 r. -- ur. w 25 hbd)
Ze mnie żaden fachowiec, ale wygląda fajowo![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
mam wrazenie że superfajny ten plecak, musze sie go naumiec
co do główki jak zasnie dziec -tak wystarczy nałozyc jeden pas na głowe
Ostatnio edytowane przez rzufik ; 18-03-2011 o 16:47
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
no własnie, też żaden ze mnie specjalista, ale plecaki jak pieknie zawiązane!!!!
szczególnie ten ostatni mnie interesuje, co to za wiązanie?
EDIT: chyba juz wiem to ten linkowany od ellevilla?
jak mi się przypomina mój pierwszy plecak![]()
K. 2009M. 2012
Fajny ten drugi plecak, ale wygląda na skomplikowany. Czy z krótszej chusty (3,7) też da się go zrobic?
Lipcowa Córka (2010) i Styczniowy Synek (2014)
Piękne zdjęcia i bardzo ładny plecak. To naprawdę pierwsze próby? Nie wierzę.![]()
Ten plecak to wiązałam przed tym zdjęciem może trzy-cztery razyZamieszczone przez kajkasz1
Prędzej wiązałam plecak z koszulką (ten drugi), ale cały czas coś mi nie pasowało
Z plecaka prostego zrezygnowałam po dwóch próbach z powodu zbyt długiej chusty (5m i cały czas myślę nad skróceniem)
Wg info na stronie Ellevilla trzeba 4,2mZamieszczone przez Ulakowa
peluche Tak to ten z Ellevilla
I dziękuję bardzo za miłe słowaJa to chyba mam schiza, że ciągle coś nie tak robię i małej krzywdę robię... W szczególności, że w domu teściowa i jej matka są sceptycznie nastawione do mojego noszenia (tym bardziej w plecaku)
Podziwiam!
Ja walczę z małą i zplecakami od niedawna, efekty słabe, ale może moment na motanie nie teges...Mała senna, miota się, mi sie rece trzęsą... Moze jutro rano ją porwę z lepszym skutkiem...
A Twoje plecaczki - pierwyj sort!![]()
Ranyyy, ten z węzłem na ramieniu SUPER
Chyba muszę popróbować
Ale zazdroszczę umiejętności, bo ja tak jeszcze nie potrafię...
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
fajnie to wyglada ja to musze jeszcze troche poczekac z tym wiazanmiem, jak na 4 miesiace swietnie mala siedzi![]()