no własnie, też żaden ze mnie specjalista, ale plecaki jak pieknie zawiązane!!!!
szczególnie ten ostatni mnie interesuje, co to za wiązanie?
EDIT: chyba juz wiem to ten linkowany od ellevilla?
jak mi się przypomina mój pierwszy plecak![]()
no własnie, też żaden ze mnie specjalista, ale plecaki jak pieknie zawiązane!!!!
szczególnie ten ostatni mnie interesuje, co to za wiązanie?
EDIT: chyba juz wiem to ten linkowany od ellevilla?
jak mi się przypomina mój pierwszy plecak![]()
K. 2009M. 2012
Fajny ten drugi plecak, ale wygląda na skomplikowany. Czy z krótszej chusty (3,7) też da się go zrobic?
Lipcowa Córka (2010) i Styczniowy Synek (2014)
Piękne zdjęcia i bardzo ładny plecak. To naprawdę pierwsze próby? Nie wierzę.![]()
Ten plecak to wiązałam przed tym zdjęciem może trzy-cztery razyZamieszczone przez kajkasz1
Prędzej wiązałam plecak z koszulką (ten drugi), ale cały czas coś mi nie pasowało
Z plecaka prostego zrezygnowałam po dwóch próbach z powodu zbyt długiej chusty (5m i cały czas myślę nad skróceniem)
Wg info na stronie Ellevilla trzeba 4,2mZamieszczone przez Ulakowa
peluche Tak to ten z Ellevilla
I dziękuję bardzo za miłe słowaJa to chyba mam schiza, że ciągle coś nie tak robię i małej krzywdę robię... W szczególności, że w domu teściowa i jej matka są sceptycznie nastawione do mojego noszenia (tym bardziej w plecaku)
Podziwiam!
Ja walczę z małą i zplecakami od niedawna, efekty słabe, ale może moment na motanie nie teges...Mała senna, miota się, mi sie rece trzęsą... Moze jutro rano ją porwę z lepszym skutkiem...
A Twoje plecaczki - pierwyj sort!![]()
Ranyyy, ten z węzłem na ramieniu SUPER
Chyba muszę popróbować
Ale zazdroszczę umiejętności, bo ja tak jeszcze nie potrafię...
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu