Przód-tył też ma długi suwak i wygodnie się zakłada, mnie się w nim dobrze nosiło![]()
Przód-tył też ma długi suwak i wygodnie się zakłada, mnie się w nim dobrze nosiło![]()
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
a miał ktos polar firmy Nimar? o taki:
http://allegro.pl/polar-dla-dwojga-p...593312970.html
tez jestem ciekawa - na plecach chyba da się w nim nosic?
Kurier dziś przyniósł polar z NimaruJeszcze nie miałam okazji wpakować w niego chuścioszka, ale zapowiada się świetnie- gruby, porządnie wykonany, komin dla noszącego. Nie mam porównania z innymi niestety. Zamówiłam chyba za duży rozmiar, ale pocieszam się, że jeszcze jeden polar pod spód i będzie git. Szkoda, że krój bardziej damski (taki trójkąt na dole), bo mąż też by dla siebie wziął. Czekam na pierwszy polarkowy spacerek
![]()
Ja za pentwlkowym do noszenia z przodu nie przepadam, mialam stary typ, rozpinany tylko pod pacha, ubieranie bylo pk, ale zdjac go samej niepotrafilam, przerobilam zamek na cala dlugosc i jest zdecydowanie.lepiej, ale patent przy glowce dziecka to porazka, tego materialu jest tam malo i zawsze gdzies mi sie dziura robila, kapturek te dla.dziecka sie kiepsko sprawdza jak ma glowkeodwrocona na bok, a kaptur dla mamy jest strasznie.plytki kupilam nowy z drugiej reki za polowe ceny nowego i za te pieniadze jest ok, ale imo jak bym kupila za tyle ile nowy kosztuke to bylabym zla