Czyli Gabi juz nie ma w sklepach?
Czyli Gabi juz nie ma w sklepach?
Jacuś 23.04.2011
Martynka 21.09.1998
ja odkupiłam gabi właśnie i super jest, już testowałam. jedyny minus to, że przez głowe, bez rozpinania. cóż, nie można miec wszystkiego
Ja tez jestem wlascicielka polaru gabi i rzeczywiscie, ciezko tak przez glowe bez rozpinania.. Dalam mojej krawcowej - wszyla zamek po boku, a przy szyjce dziecia - tez rozprula i wstawila zatrzaski - wiec szeroko jest i wygodnie. Zaluje, ze nie poprosilam o zamek dwukierunkowykoszt wszycia - 20zl - polecam!
a! i na logo gabi znalazlam juz przykrywajkenie bedziemy rekalmowac Gabi, skoro nosze pod polarem Alicje
Guciamama ja w Krk ten zabieg przerobki polara wykonalam![]()
Simon 11.07.2005
Bella 17.04.2011
Jestem peszer, dopiero chustonoszka a już chustoholiczka.
dzięki. napisałam już do ovejblanca. a swoją drogą w jakim sklepie można polar gabi znaleźć? na allegro aktualnie nie ma..
No, spryt i wyobraźnię to ma! to z rozpruciem szyjki dla dziecia i wszycia zatrzasków - to sama bez mojej wiedzy nawet zrobiła. I chwała jej za to! to ul. Kozia (a Pani nazywa się Anna Guzikserio! 20 zl wszycie zamka, a jesli zamka nie masz , to ona kupuje (+/- 10zł). Przyszywajka - to inaczej naszywka, naprasowanka. Kupiłam na all ciasteczkowego potwora. To logo gabi dosc niekształtne i trzeba czegoś dużego szukać...
Simon 11.07.2005
Bella 17.04.2011
Jestem peszer, dopiero chustonoszka a już chustoholiczka.
skasowało mi poprzedniego posta :/
znalazłam tylko tutaj: http://chusty.info/forum/showthread....highlight=gabi
ale możesz założyć swój wątek w Kupię, może ktoś się zgłosi
ja sobie go chwaliłam, chociaż samodzielnie nie umiałam zakładać z dzieckiem na plecach. No i nie ma zamka z boku, więc nie ma szans rozpiąć go po wejściu np. do sklepu. Ale na "nierozbierane" spacery (a takie głównie mieliśmy) był świetny!
2 + 7 (2005-2018)