Pokaż wyniki od 1 do 20 z 69

Wątek: polar dla dwojga - jaki?

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar mamamia
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polma1 Zobacz posta
    Ja miałam pentelkę i byłam średnio zadowolona, tzn funkcję swoją spełniał , choć przy szyjce dziecka tego materiału jakos tak dużo i ten zamek mi coś też nie pasował, szkoda że nie ma rozpinanych polarków bo dla mnie zakładanie było uciążliwe a zdejmowani jeszcze bardziej no i wygląd taki sobie, no ale cena niska więc cóz za taką chcieć więcej
    Ja też mam pentelkę. Rozmiar M trochę wielki jest, polarek dośc cieńki, więc sprawdzi się na wczesną wiosnę i późna jesień. Nieststy jak wieje, bardzo brakuje ściągacza przy kapturkach.
    Cena faktycznie niska. Moja mama twierdzi, że mozna to prosto uszyć samemu. Ja nie potrafię, pytanie ile weźmie krawcowa? I ile będzie kosztował materiał.

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja tez mam pentelke, nie mam porownania do innych ale dla mnie sie sprawdza w 100%. Jedyna zmiana to wszycie zamka na calej dlugosci bluzy- latwiej sie zaklada. No i pare obrazkow typu kwiatki i motylki sobie naprasowalam zeby nie byla taka bura- mam brazowa.i teraz mam niepowtarzalna

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

mam polarową kamizelkę Susses kinder - całkowicie rozpinana;
    rozszerzenia na dziecko spina się suwakiem i ich nie widać - w ten sposób można nosić jako zwykłą kamizelkę, a jak trzeba dzidzika wrzucić to hop i już.
    za tę cenę mechacenie się, beznadziejna jakość polaru, jest absolutnie nie do przyjęcia, podobnie z suwakiem, któremu dość szybko złamał się uchwyt.

Pomysłowość - celująca, jakość uszycia - w porządku, ale jakość materiałów poniżej krytyki.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

a jakies zdjecia kamizelki bys wkleila, jul? ciekawa jestem, jak takie cuś wygląda
    littlepenguin.eu - pieluszki wielorazowe handmade, akcesoria, chusty

Chustonówka
    Miejscowość
    kielce

Domyślnie

cześć
    szukam polaru dla dwojga. co to jest gabi? gdzie go zobaczyć? gdzie kupić?

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

ja go w koncu kupilam. na allegro. cieply bardzo, ale takie dziwne trojkaty z przodu i z tylu... nie za ladne... poza tym fajny, no i mozna w nim nosic i z przodu i na plecach, wiec taki uniwersany. ja w sumie malo uzywalam na wiosne. teraz mam nadzieje czesciej, tylko chwilowo u rodzicow jest/
    littlepenguin.eu - pieluszki wielorazowe handmade, akcesoria, chusty

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ellajza Zobacz posta
    cześć
    szukam polaru dla dwojga. co to jest gabi? gdzie go zobaczyć? gdzie kupić?
    jakieś pewnie wiszą na chustostraganie, poszukaj
    są dwie wersje - nowsza, o której pisze Myszka, ma dół w trójkąt. Starsza wersja, grubsza, nada się nawet na zimę, ma dół prosto ścinany.
    2 + 7 (2005-2018)

Chustofanka Awatar nuna77
    Miejscowość
    Kraków-Prądnik Cz.

Domyślnie

Czyli Gabi juz nie ma w sklepach?
    Jacuś 23.04.2011

Martynka 21.09.1998

Uprawnienia umieszczania postów