Pokaż wyniki od 1 do 20 z 69

Wątek: polar dla dwojga - jaki?

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar budzynskamila
    Miejscowość
    Pojezierze Drawskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lubisz1 Zobacz posta
    Ja mam jeden z Gabi z tych cieńszych i jest ok, wygodny, bardzo dobrze wykonany,świetnie chroni dziecko, teraz czekam na kolejny Gabi ale już z grubszego polarka Jedyne czego mi brakuje to kaptura dla mamy
    Nie ma kaptura, ponieważ można w nim nosić z przodu i z tyłu.
    Ja zadowolonam z Gabi bardzo. Na niższe temperatury kurtkę na plecy zarzucam i wio. Ściągacz przy szyi idealny - nic nie zawiewa. Przy kupnie trzeba wziąć pod uwagę, że rozmiarówkę mają dość dużą. Przy moim wzroście 177, L jest lekko za duże! Więc jak ktoś lubi bardziej dopasowaną odzież, to radzę kupić rozmiar mniejszy.
    Jasiek 11.08.2000 Marysia 21.10.2010
    http://patchworknadstawem.blogspot.com/

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

widzę że rozmowa o GABI
    to nie wątek reklamowy więc nie chce o reklame być posądzona, ale na pytania chyba mogę odpisać

Polary Gabi są nierozpinane, zarówno te nowe cieńsze jak i te grubaśne
    Nie mają kapturów bo tak jak poprzedniczka pisała, są do noszenia z przodu i z tyłu.
    Teraz są szyte te grubsze polary i właśnie Ania kombinuje nad kapturami. Może w następnej partii już będą.
    Może nawet będzie można dokupić kaptur do tych polarów co macie. Ale tego nie obiecuje bo nie wiem.

Jak byście miały jakies pytania to można do mnie pisać
    Mama Kubusia i Basi

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

Dzieki Yanette. Wciaz mysle

Chustonówka Awatar polma1
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Ja miałam pentelkę i byłam średnio zadowolona, tzn funkcję swoją spełniał , choć przy szyjce dziecka tego materiału jakos tak dużo i ten zamek mi coś też nie pasował, szkoda że nie ma rozpinanych polarków bo dla mnie zakładanie było uciążliwe a zdejmowani jeszcze bardziej no i wygląd taki sobie, no ale cena niska więc cóz za taką chcieć więcej
    Milenka (05.2004)
    Marysia (07.2006)
    Magda (06.2010)
    [*] Miłoszek 27tc (2009)[*]Aniołek 13tc (2008)

Chustofanka Awatar Gula
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

a czy jest jakas firma, ktora ma polary calkowicie rozpinane?

Domyślnie

No to juz mi kompletnie zamieszalyscie i nie wiem ktory kupic. moze jednak na gabi sie skusze, chociaz drozszy....

Domyślnie

Zapomnialam napisac, ze gabi w koncu kupilam nie za dlugo uzywalam, bo juz sie upal zrobil... no ale na jesien i zime bedzie jak znalazl. dzieki za rady
    littlepenguin.eu - pieluszki wielorazowe handmade, akcesoria, chusty

Chustonoszka Awatar mamamia
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polma1 Zobacz posta
    Ja miałam pentelkę i byłam średnio zadowolona, tzn funkcję swoją spełniał , choć przy szyjce dziecka tego materiału jakos tak dużo i ten zamek mi coś też nie pasował, szkoda że nie ma rozpinanych polarków bo dla mnie zakładanie było uciążliwe a zdejmowani jeszcze bardziej no i wygląd taki sobie, no ale cena niska więc cóz za taką chcieć więcej
    Ja też mam pentelkę. Rozmiar M trochę wielki jest, polarek dośc cieńki, więc sprawdzi się na wczesną wiosnę i późna jesień. Nieststy jak wieje, bardzo brakuje ściągacza przy kapturkach.
    Cena faktycznie niska. Moja mama twierdzi, że mozna to prosto uszyć samemu. Ja nie potrafię, pytanie ile weźmie krawcowa? I ile będzie kosztował materiał.

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja tez mam pentelke, nie mam porownania do innych ale dla mnie sie sprawdza w 100%. Jedyna zmiana to wszycie zamka na calej dlugosci bluzy- latwiej sie zaklada. No i pare obrazkow typu kwiatki i motylki sobie naprasowalam zeby nie byla taka bura- mam brazowa.i teraz mam niepowtarzalna

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

mam polarową kamizelkę Susses kinder - całkowicie rozpinana;
    rozszerzenia na dziecko spina się suwakiem i ich nie widać - w ten sposób można nosić jako zwykłą kamizelkę, a jak trzeba dzidzika wrzucić to hop i już.
    za tę cenę mechacenie się, beznadziejna jakość polaru, jest absolutnie nie do przyjęcia, podobnie z suwakiem, któremu dość szybko złamał się uchwyt.

Pomysłowość - celująca, jakość uszycia - w porządku, ale jakość materiałów poniżej krytyki.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Uprawnienia umieszczania postów