Ja planuję, ale jako że w nocy z piątku na sobote wracamy z urlopu to nie mam pojęcia, w jakim będziemy stanie![]()
Ja planuję, ale jako że w nocy z piątku na sobote wracamy z urlopu to nie mam pojęcia, w jakim będziemy stanie![]()
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
my też sie wybieramy
tylko nie wiemy - na 6 czy 10 kilo?
a wy? jaki dystans obieracie?
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()
My chyba na 6 bo podobno 10 jest po schodach i takie tam więc może się trochę zejść a nie wiem czy Kacper wytrzyma.. A wolałabym dojść do mety![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
No i co kto w końcu idzie?
My idziemy![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
my nie idziemyMati ma zapalenie oskrzeli i musimy się inhalować.
mój małż idzie sam z Kubą, Karolką i Kiniąja z Kamilką zostajemy w domu bo mała ma gluta
![]()
![]()
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Kurcze to co - osamotnieni będziemy?? Zdrówka dla wszystkich chorowitków![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Ja idę z dzieciakami i z siostrą moją O ILE NIE BĘDZIE PADAŁO. A mam nadzieję, że nie będzie. I nie porywam się na 10km, o nie!
Nas jutro niestety nie bedzie...
niefajnieZamieszczone przez hanti
![]()
idziemy na 6, za chwilę![]()
i Borysa (2015)
![]()
oj,to idzcie Dizewczyny i jak wrócicie to ...napiszcie jak było,jakieś chociaż jedno zdjecie wklejcie (byle nie w picassie- bo nie otwiera mi tego w ogóle komp)
bo ja tu sama w doum z dziećmi i..u nas nie ma takich fajowych spacerów
słońca Wam życzę na drogę![]()
Artur z naszą szanowną trójką pojechałidą bez chusty, bo Kinię będzie trzeba na trasie wysadzać i wózek objuczony kurtkami, foliami itd
![]()
a ja z domowych pieleszy trzymam kciuki żeby chodziarzy nie zmoczyło![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
My w końcu nie pojechaliśmy, bo u nas rano było tylko 5 stopni i mżył deszczW dodatku dzieciaki zakatarzone a Anielka nie butów prócz sandałków (jesień nas zaskoczyła). A tak bardzo chciałam...
moje towarzystwo już wraca, ale mąż był zaskoczony bałaganem panującym w tym roku
Bardziej się tam w tym roku zmęczyli niż było to przyjemnością...
my wrócilismy.Zdjęcia wkleję później.Byliśmy na tarsie 6 km.Spotkałam Age i zaisę.
A my nikogo nie spotkaliśmy![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
było strasznie zimno i deszczowo chwilami.. też się szybciej zebraliśmy.. bałagan i chaos był straszny to fakt. pewnie dlatego, że w tym roku był inny producent..
żeby było śmieszniej "złapał" nas Polsat i opowiadaliśmy o tym, że idziemy całą rodziną... pytali nas jak to zrobimy, że idziemy całą ekipą bez żadnego wózka.. a mój mąż dumnie opowiadał, że CYT .. "sa takie wynalazki do noszenia dzieci jak chusty" i jak się zmęczą to się je wsadzi na plecy![]()
ciekawe czy nas pokażą..![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
bałagan, to mało powiedziane![]()
kłębiące się tłumy do odbioru dziecięcych koszulek
bałagan przy wydawaniu pakietów startowych
poszukiwanie skarbów to była walka o ogień, nasze dzieci mogły poczuć smak peerelu, walcząc o "złote monety"
trasa (rodzinna!) prowadziła przez stację metra przy bankowym i do pokonania były, bagatela, trójetapowe schody, bez podjazdów i schodów ruchomych (bo popsute były)
a do tego zimno i mokro, brrr
jednym słowem kicha
nie wiem czy w przyszłym roku pójdziemy![]()
a, Artura z dzieciarnią i mamę w niebieskim leosiu widziałami miło było
![]()
i Borysa (2015)
![]()
a właśnie, kolejka do wind była taka, że Artur nosił wózek z dziewczynkami po schodach :/Zamieszczone przez a-linka