ja tam lubie takie pieluszki gdzie mozna zwiekszac chlonnosc,bo sik to ma potezny a i zmieniac co chwile juz mnie meczy
a w tych pieluchach to jak zmoczy to nic sie nie wlozy a i nic sie nie doda,tak mysle![]()
Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 30-05-2011 o 18:54
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
a se kupiłam jedną,niebieską i wygląda bardzo fajnie,moze nie za gruba,ale nie taka cienka,ma jeden wkład wszyty a drugi chyba 80%bambus dopinany na 1 napkę
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
fajna, fajnie zrobiona, ładnie wyglada i chłonna, długo schnie ,ale to wiadomo, pupa nie jest strasznie wielka moim zdaniem
Czy pisząc ten wątek miałyście dziewczyny na myśli pieluchy z minkie na zewnątrz,w środku bambus z jęzorem dopinanym na napkę?Jeśli to ta to dla mnie jest nieporozumienie albo nie potrafię jej dobrze założyć,niby one size nie wytrzymują nawet jednego mega siku,nawet na dzień pod wkład dopinany kłade jeszcze wkładkę bambusową a tak czy inaczej w pachwinkach są mokre albo przemoczone w całości bardziej przypominają formowanke zastanawiałam się czy ich otulaczem nie potraktować mam takie trzy bo jakoś nie były drogie,ale spodziewałam się jadnak trochę lepszej jakości.No chyba,że gdzieś popełniam błą to prośba do mam forumowiczek o jego wskazanie.![]()
jak dla mnie te pieluchy sa beznadziejne kupilam i zaluje przeciekaja straszliwie...