Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: AIO BAMBAMS

Mieszany widok

Chustofanka Awatar kasia_B
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    hihi, zwłaszcza, że delikwent jeszcze się pępowiną bawi a na kiedy Ty masz termin w ogóle?
    o to to, na 12 czerwca

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

ja tam lubie takie pieluszki gdzie mozna zwiekszac chlonnosc,bo sik to ma potezny a i zmieniac co chwile juz mnie meczy
    a w tych pieluchach to jak zmoczy to nic sie nie wlozy a i nic sie nie doda,tak mysle
    Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 30-05-2011 o 18:54
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasia_B Zobacz posta
    o to to, na 12 czerwca
    wow! to zegar już cyka
    z drugiej zaś strony lepiej mieć już wszystko przygotowane a nie potem po allegro się szlajać i na bazarkach po nocy wysiadywać

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

a se kupiłam jedną,niebieską i wygląda bardzo fajnie,moze nie za gruba,ale nie taka cienka,ma jeden wkład wszyty a drugi chyba 80%bambus dopinany na 1 napkę
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Ma ktoś jeszcze te pieluchy? Jak się sprawują?

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

fajna, fajnie zrobiona, ładnie wyglada i chłonna, długo schnie ,ale to wiadomo, pupa nie jest strasznie wielka moim zdaniem

Chustofanka

Domyślnie

Czy pisząc ten wątek miałyście dziewczyny na myśli pieluchy z minkie na zewnątrz,w środku bambus z jęzorem dopinanym na napkę?Jeśli to ta to dla mnie jest nieporozumienie albo nie potrafię jej dobrze założyć,niby one size nie wytrzymują nawet jednego mega siku,nawet na dzień pod wkład dopinany kłade jeszcze wkładkę bambusową a tak czy inaczej w pachwinkach są mokre albo przemoczone w całości bardziej przypominają formowanke zastanawiałam się czy ich otulaczem nie potraktować mam takie trzy bo jakoś nie były drogie,ale spodziewałam się jadnak trochę lepszej jakości.No chyba,że gdzieś popełniam błą to prośba do mam forumowiczek o jego wskazanie.

Domyślnie

jak dla mnie te pieluchy sa beznadziejne kupilam i zaluje przeciekaja straszliwie...

Uprawnienia umieszczania postów