ale jazda hahaha
ale jazda hahaha
Ala 25.09.2007 i Miko 11.08.1997
no właśnie widziałam na wygnanych. a potem pomyślałam, że chyba jednak źle nazwę forum przeczytałam
dziewczyny, ja nie odświeżam, więc się nie doliczyłam.
ja nie wiedziałam o szkoleniu agi, bo na forum jestem mało i mam dużo zajęć, dziecko i ciążę. widziałam oczywiście, że aga z nami się szkolić nie będzie, ale to była informacja z początków maja. potem tematu nie śledziłam. nie twierdzę, że to była tajemnica. ot i wszystko, niestety żadna sensacja...
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
też tak myślałamZamieszczone przez asercia
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
hmmm, a ja mam wlasnie ochote niesympatycznie poodpowiadac bo co prawda nie czytalam tych znikajacych (przeciez byla umowa o NIEKeAOWANIU postow) ale domyslam sie ze znowu ten sam smrodek powstaje co w poprzednich wygnanych....Zamieszczone przez andziulindzia
Wtedy siedzialam cicho a teraz mam juz dosyc![]()
Warto odświeżać. Zabawnie jestZamieszczone przez annamamaalexa
Pola ale np dwa moje posty osobiscie usunęłam. No bo jak mi zniknęły te wcześniejsze to odpowiedź bezsensownaZamieszczone przez polaquinha
Andzia
oki. część tych "zniknięć" to ja.![]()
![]()
![]()
naprawdę nie chcę wyganiać wątków, same rozumiecie.... może się zbyt przewrażliwiona zrobiłam.
jak coś kasuję to autorów powiadamiam na priva.
ale to nie ja przesuwałam do wygnanaych, więc tu chyba jeszcze ktoś czuwa.....
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Andziu, nie o takie znikanie mi chodzilo...Zamieszczone przez andziulindzia
wlasnie widze ze Mart odpowiedziala...ja wiem co czujesz Mart ale cos zostalo postanowione i warto se tego trzymac.
Tak mi sie wydaje...
Poza tym naprawde w takich postach (jak te wykasowane mniemam) od razu widac kto jest kim![]()
to prawda, powiadomiona zostalamZamieszczone przez mart
tylko zanim zobaczylam, ze mam wiadomosc zobaczylam, ze nie ma mojego posta. a ja mam problemy z netem (sygnal mi siada i czasem nie laczy), wiec myslalam, ze sie nie wyslalo i napisalam to samo drugi raz
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Pola, wiem![]()
w sumie masz rację.
pytania skasowane są zadane raz jeszcze - zobaczymy co dalej![]()
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Zamieszczone przez polaquinha
jeszcze nie, wg mnie.Zamieszczone przez polaquinha
bardzo dziekuje za odpowiedz, teraz mi sie wyklarowalo.Zamieszczone przez annamamaalexa
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
no to jeszcze raz bo nie doczytałam - te skasowane posty to było tylko jedno niewinne pytanie mamy-frania i odpowiedź april.Zamieszczone przez polaquinha
nic strasznego tam nie było - słowo!
mama-frania pytanie powtórzyła.
chciałam dyskusję uciąć w zarodku przewidując, co będzie dalej w odpowiedziach.
ale gdzie tamZamieszczone przez mart
teraz to sie zabawa dopiero zaczyna
![]()
to ja jeszcze od siebie - przepraszam za zamieszanie.Zamieszczone przez mama_frania
Mart masz racje...Zamieszczone przez mart
mnie sie tylko znowu zrobilo przykro, ze taki fajna sparwa jak podwyzszanie kwalfikacji okazuje sie kolejnym...pobojowiskiem![]()
Bardzo mocno kibicuje dziewczynom, ktore poswiecaja tyle swojego czasu i pieniedzy na szkolenie z Urlike. A tu zawsze cos nieprzyjemnego sie wydarza... Ja wiem -nie moja sparwa itd itd ale szlag mnie trafia, ze tak jest ciagle...
I zawsze ktos wie wszystko lepiej, wczesniej, robi tajemnice, albo po prostu nie dzieli sie informacjami...
no mnie sie podobnie zrobilo - znowu jakies tajemnice, ktos cos a ktos inny co innego... dlatego spytalam - po odpowiedzi animamyalexa mi sie sytuacja troche wyklarowala - znaczy wiem wiecej niz na poczatku.Zamieszczone przez polaquinha