Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: Rapalu

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andzia Zobacz posta
    Wy wiecie swoje ale taka chustonówka jak ja dostaje kręćka jak z każdej strony inne informacje.
    Jest kołyska 0+
    4+ kieszonka i 2x
    6+ plecak prosty i z krzyżem i noszenie na boku
    Historia się kłania że tak powiem - swojego czasu tej firmie doradzał pewien fizjoterapeuta, któremu za pewne rzeczy chwała a za inne pejczyk, więc zapewne stąd taka instrukcja. I tak soibe pan wymyślił i tak propagował i tak było jedynie słusznie wg tego pana i tej firmy.

W kołysce się nie nosi jeżeli są jakiekolwiek 'ale' odnośnie bioderek. Poza tym można oczywista od urodzenia - ale nie każde dziecko lubi (moje za nic by się w kołyskę zamotać nie dały o ile pierś nie była w ich buzi...uściślając - to i tak tylko w kółkowej i na siedząco zresztą ta kołyska z piersią w ustach...)

A że brak w instrukcji kangurka - no to już niektórzy doradcy na zawał zejść powinni

POD WARUNKIEM POPRAWNEGO UŁOŻENIA DZIECKA I DOCIĄGNIĘCIA CHUSTY możesz nosić od urodzenia w kangurku, 2X i kieszonce - warunek oczywiście absolutnie konieczny bo w niedociągniętych chustach nie nosimy ani nie nosimy przodem do świata ani nie robimy wisiadeł z chust etc...

A ja na plecach i na boku noszę odkąd mi dziecię głowę trzyma o! pod warunkami jak wyżej...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustopróchno Awatar Andzia
    Miejscowość
    Walia/ UK

Domyślnie

Dla mnie kieszonka jest minusem.
    Kurcze trudno się ją wiąże przez tą kieszeń
    Ostatnio edytowane przez Andzia ; 08-02-2011 o 14:48

Uprawnienia umieszczania postów