Pokaż wyniki od 1 do 20 z 226

Wątek: Pieluszki Eko-mamy ? Ktos się skusił ?

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Sun - dzięki. To trochę komplikuje sprawę Skonsultuję się z autorką, w końcu zna się na rzeczy Może uszyje na wymiar mojego szkraba

Acha, jeszcze coś. Nie wiem czy dobrze doczytałam na blogu - te wszystkie bawełenki można mieć w kieszonkach i otulaczach, tak? Przykrywające pul po prostu?? Czy to są pule w tyyyyylu wzorach?
    Ostatnio edytowane przez libra ; 01-09-2011 o 13:53

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
    Acha, jeszcze coś. Nie wiem czy dobrze doczytałam na blogu - te wszystkie bawełenki można mieć w kieszonkach i otulaczach, tak? Przykrywające pul po prostu?? Czy to są pule w tyyyyylu wzorach?
    te wszystkie bawelny mozna mieć w otulaczach, kieszonkach i formowankach w zalezności od pieluszki jest to sama bawełna albo pul obszyty bawełną

Chustonówka

Domyślnie

Kupiłam dwie kieszonki, otulacz i 5 formowanek. Z formowanek jestem bardzo zadowolona, są śliczne, pięknie uszyte i ładnie leżą. Otulacz i kieszonki niestety trafiły mi się z beznadziejnymi napkami. Już na początku niektóre z nich kiepsko "chodziły", a teraz w jednej kieszonce muszę się bardzo mocno siłować żeby ją w ogóle zapiąć. Jednym słowem kieszonka bezużyteczna za niemałe pieniądze...co nie zmienia faktu, że uszyta ładnie i tutaj nie mam nic do zarzucenia. Jedynie te napki....

Chustonoszka Awatar edyta1411
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Zobowiązuje się napki wymienić,napisz na maila.
    Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
    http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Jestem zachwycona otulaczem eko mamy i właśnie drugi dokupiłam, leży idealnie, nic nie odciska, nie przecieka, szybko schnie, używam i do formowanek i do prefoldów. Cudo

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Dziewczyny, na blogu eko_mamy cisza, ostatni wpis z sierpnia.. Wiecie o co chodzi?

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniam123 Zobacz posta
    Dziewczyny, na blogu eko_mamy cisza, ostatni wpis z sierpnia.. Wiecie o co chodzi?
    Szyje 200 mundurków szkolnych
    Zapracowana dziewczyna.

Uprawnienia umieszczania postów