no właśnie,słońce,mam okna od wschodu i słońce tylko do 11,a co jak robie pranie o 10?![]()
no właśnie,słońce,mam okna od wschodu i słońce tylko do 11,a co jak robie pranie o 10?![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Faktycznie w formowankach obszytych bawełnach ta zewnętrzna strona schnie najdłużej. Ale że mam dużo pieluch to mi to nie przeszkadza
Na początku miesiąca zamówiłam sobie kieszonkę z bambusem od środka, bo podejrzewałam że Idalia ma uczulenie na polar - pupa mega czerwona etc. Idalii wyszły zęby i pupa znowu OK, ale kieszonka jest. A ten bambus (to chyba welur bambusowy) suuuuper. Cieniutki, szybko schnie i mięciutki jak aksamit![]()
Też mam z welurkiem bambusowym, i kieszonkę i formowanki... rewelacja. Już zamówiłam następne
A tak swoją drogą, to Igę też dzisiaj obszczypało coś i też na zęby zwalam, chociaż póki co się nie zanosi, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi, zwłaszcza, że ma pierwsze odparzenie od urodzenia a z pieluchami nic innego niż zwykle nie robiłam![]()
U nas też się zębów nie spodziewaliśmy. Kornelia miała dokładnie gdy skończyła pół roku a tu Idalia nagle jak miała 4,5 m... i tylko to "mega odparzenie" na tyłku się pojawiło. Żadnych czerwonych dziąseł, gorączki, ryków....
Dziewczyny co do schnięcia formowanek to można zamawiać z dopinanymi wkładami co niektóre już wiedząi schną zdecydowanie szybciej.
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe