Pokaż wyniki od 1 do 20 z 226

Wątek: Pieluszki Eko-mamy ? Ktos się skusił ?

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar edyta1411
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Spróbuj dołożyć coś jeszcze jeden wkład,może ten nie daje rady
    Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
    http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe

Domyślnie

Spróbuję grubszy dołożyć albo dwa cienkie, zobaczymy

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julaac Zobacz posta
    Spróbuję grubszy dołożyć albo dwa cienkie, zobaczymy
    cieniutki bambusowy nie ma szans w żadnej kieszonce. Ja wkładam 1 mikrofibrę grubą albo 1 mikrofibrę + bambus. Takie maluchu wbrew pozorom sikają straaaaasznie dużo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olik Zobacz posta
    cieniutki bambusowy nie ma szans w żadnej kieszonce. Ja wkładam 1 mikrofibrę grubą albo 1 mikrofibrę + bambus. Takie maluchu wbrew pozorom sikają straaaaasznie dużo.
    a widzisz, nie wiedziałam, dzięki za wskazówkę

Chustofanka Awatar mamapatryka
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

właśnie stałam się posiadaczką pierwszej w swoim stosiku formowanki od eko_mamy,wszystko super jest taka jaka miała być ale mam jedno ale, byłam pewna że ten welurek daje uczucie suchości a tu niestety mamy mokro czy wy też tak macie.?
    Dodatkowo mamy w formowance kieszonkę(pomysł koleżanki,super można wywinąć podczas suszenia na lewą stronę),w środku jest wszyty wkład chłonny ale zawsze można coś dołożyć dla lepszej chłonności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamapatryka Zobacz posta
    właśnie stałam się posiadaczką pierwszej w swoim stosiku formowanki od eko_mamy,wszystko super jest taka jaka miała być ale mam jedno ale, byłam pewna że ten welurek daje uczucie suchości a tu niestety mamy mokro czy wy też tak macie.?
    Dodatkowo mamy w formowance kieszonkę(pomysł koleżanki,super można wywinąć podczas suszenia na lewą stronę),w środku jest wszyty wkład chłonny ale zawsze można coś dołożyć dla lepszej chłonności

mamopatryka, jak to welurek bambusowy, to będzie mokro...ja mam taki w kieszonce...dla nas super. Ale mokro.

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Ja mam dwie formowanki, nocną z bawełną i welurową dzienną - obie super uszyte, zgrabne, chłonne. Mam też otulacz - równie ładnie uszyty, one-size, ale to chyba dość duża rozmiarówka wyszła, bo moje 7 kg wciąż w S się mieści na formowankę... Trochę za gruba i za sztuczna jak dla mnie jest lamówka, i ciut odznacza się na udach. Ale może u większego dziecko to nie będzie problem.

Chustofanka Awatar mamapatryka
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    mamopatryka, jak to welurek bambusowy, to będzie mokro...ja mam taki w kieszonce...dla nas super. Ale mokro.
    w sumie to nie wiem jak zamawiałam jak nie wiem co zamówiłam ale dopytam , mnie też wydał się milusi ale ja mam opory przed trzymaniem go w mokrej pieluszce

Uprawnienia umieszczania postów