myślę że nie trzeba byłoby jakby był wszyty do wewnętrznej warstwy.![]()
myślę że nie trzeba byłoby jakby był wszyty do wewnętrznej warstwy.![]()
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe
Przyszły moje formowankiJestem zakochana!!!
Na razie tylko jeże obfociłam. Niestety, natychmiast zostały zasikane
![]()
one powinny być niezasikiwalnete dzieci normalnie serca nie mają sikać na takie cuda!
piękne jeże na pięknej modelce
dziewczyny, a jak się sprawuje ten pul bawełniany? ja mam wszystkie pule poliestrowe, czytałam (w konkurencyjnym wątku), że jednak pule bawełniane częściej/szybciej przeciekają. Prawda to w przypadku pulów eko_mamowych?
ja mam czachy poliestrowe. Edyta, wyregulowałam napy, normalne 'blądyna' ze mnie, i jest idealnieZaraz wrzucę foty, choć uprzedzam, że nie będą tak efektowne jak leżących niemowlaków.
Jedyna uwaga do zamawiających- zamówiłam wąskie w kroku, takie chciałam i jednak są za wąskie. Nie pasują żadne inne wkładki poza oryginalną (ale Edyta pisze o tym na swoim blogu, więc nie była to niespodzianka) a ta oryginalna jest cienka i się roluje. Trzeba więc kombinować. Następne wezmę z normalną szerokością tj ok 16cm
No więc jak z tym pulem, bo poliestrowych jakby mniej niż bawełnianych i nie są takie słodziachne...
fotki, niestety przód tylko tak udało się 'uchywcić'. Jak widać założyć równo też nie jest prosto...
Uploaded with ImageShack.us
boczek i tył: