Pokaż wyniki od 1 do 20 z 226

Wątek: Pieluszki Eko-mamy ? Ktos się skusił ?

Mieszany widok

Domyślnie

Nie wiem, jak po kilku praniach, bo prałam raz i nie wiem jak u większego dziecka
    Lena dziś wytrzymała 2 siki - nie wiem czy wytrzymałaby trzeci, bo już jej pieluchę zmieniłam Nic nie przeciekło. Też mam z tym cienkim wkładem, a wewnątrz welurek bawełniany. Więc jak jeszcze zwiększy się chłonność po dalszych praniach, to jest GIT. Ale ja normalnie zakochana w tych pieluchach jestem, nawet jakby ciekły, to by je Lena i tak nosiła
    Lubię być z Wami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alkestis Zobacz posta
    Nie wiem, jak po kilku praniach, bo prałam raz i nie wiem jak u większego dziecka
    Lena dziś wytrzymała 2 siki - nie wiem czy wytrzymałaby trzeci, bo już jej pieluchę zmieniłam Nic nie przeciekło. Też mam z tym cienkim wkładem, a wewnątrz welurek bawełniany. Więc jak jeszcze zwiększy się chłonność po dalszych praniach, to jest GIT. Ale ja normalnie zakochana w tych pieluchach jestem, nawet jakby ciekły, to by je Lena i tak nosiła
    konopia ponoć zwiększa chłonność po ok 6 praniach.
    Przymierzyłam młodemu na szybko pieluszki i chyba mamy problem, wydaje mi się, że formowanka jest za dużaale mam nadzieję, że mi się wydaje....jak zapnę na brzuszku tak jak trzeba (chyba na wszystkie napy zapięłam) to ma luz przy nogach, pieluszka nie jest dopasowana, mogę tam wsadzić rękę...mamy L, młody waży ok 11kg, więc chyba powinno być ok. Chyba się rozpłaczę jak się okaże, że jest za wielka i cieknie
    a może tak ma być?? u mnie wszystkie pieluszki są dopasowane przy nóżkach, nie ciasne ale dopasowane.

aha, co do ilości sików, to trudno powiedzieć chyba. Ja nie wiem w zasadzie ile razy młody sika w ciągu dwóch godzin im mniejsze dziecko tym częściej z tego co pamiętam. Zobaczymy jak wypiorę i założę na pupsko
    Ostatnio edytowane przez kawiareczka ; 27-05-2011 o 17:28

Chustonoszka Awatar edyta1411
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Dziewczyny wkład wliczony w cenę pieluszki składa się z trzech warstw(jak by był grubszy to by cena się zwiększyła i nie każda by chciała kupić),ale może się okazać za mały dla co niektórych sikaczy.Chyba muszę się zastanowić nad sprzedawaniem bez wkładu.
    Jak ktoś dokupuje u mnie sam wkład to szyję wtedy z czterech warstw.(i chłonność jest z pewnością zadowalająca)
    Ostatnio edytowane przez edyta1411 ; 28-05-2011 o 21:39 Powód: bład
    Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
    http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe

Domyślnie

Widziałyście nowe bawełny Można się już zapisać
    Niezdecydowanym polecam, moim skromnym zdaniem, to jedne z najlepszych pieluszek na rynku
    Lubię być z Wami

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Laleczki rządzą

Domyślnie

jezusicku, boję się zajrzeć...

edit: zajrzałam!!!! Edyta, skąd Ty wytrzaskujesz takie materiały?! wszędzie indziej materiały się powtarzają a Ty masz takie cudeńka, że jej. Dla mnie kasety!! i dinozaury, i słonie....i truskawy!!trochę babskie i jak tu w nie kupę zrobić
    Ostatnio edytowane przez kawiareczka ; 28-05-2011 o 22:21

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

kule piekne wzorki,kusza oj kusza,podobaja mi sie te w ciasteczka.
    dostepne jeszcze?
    jak bedzie przypływ kaski to chyba sie na cos skusze bo sliczne.
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Uprawnienia umieszczania postów