Pokaż wyniki od 1 do 20 z 226

Wątek: Pieluszki Eko-mamy ? Ktos się skusił ?

Mieszany widok

Domyślnie

Ależ świetne Wasze Dzieci - modele jak z Journala
    Lubię być z Wami

Domyślnie

ja też zamówiłam formowankę na dzień i kieszonkę w czachy, eko mama czeka na materiały więc czekam...

Chustofanka Awatar Gula
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

moje dzisiaj do mnie doszly mamy muffinkowy otulacz, formowanke w jezyki i kieszonke w sowy Wygladaja kapitalnie - dzisiaj wrzuce do prania i pewnie jutro bedziemy testowac - postaram sie zrobic zdjecia
    Matyna&Julka (9.06.2010)

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

z jakich materiałów moga byc formowanki welurkowe bo to ze stony ekomamy nie jest dla mnie jane? bawelniane to sa wymienione, a welurkowe? jak rozmiarowo one wygladaja? moj dziec wazy 9kg to jaka mam wybrac?
    nie chce zawracac gitary ekomamie,bo juz pisalam,a ona nie ma czasu,szyje

a zamawiałyście same wkładki? chciałabym bambusowe lub konopne
    Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 20-05-2011 o 12:05
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Domyślnie

ewaibartek, nie przeszkadzaj Eko mamie bo ona szyje dla mnie! (m.i. pewnie) wydaje mi się, że one są one size. Pisałam jej co prawda ile waży mój młody ale nie jestem pewna, czy to miało znaczenie. Napisałam tylko, że chcę wąskie w kroku.

Domyślnie

Ja czekam na moje (tzn. Lenki ) pieluszki. Eko_mama to anioł, chyba nikt jej tyle nie marudził, co ja . Ale... zajrzyjcie lepiej na Jej blog http://eko-mama.blogspot.com/,
    ...a może lepiej nie zaglądajcie
    Lubię być z Wami

Domyślnie

a moje już są!!! tylko jeszcze muszę za nie zapłacić ale czaderskie koszulki, hehe.
    najbardziej się boję, że formowanka będzie tak ładna, że dziecko będzie z mokrym tyłkiem chodzić. No bo jak takie boskie autka zasłonić takim nudnym flipem? bez sensu.
    Alkestis, ja też marudziłam,nie bój żaby. Ostatecznie czekam na kieszeń w czachy z bambusem i formowankę w autka z bambusem. Chciałabym więcej, więcej, więcej ale kasiory brak.
    Ostatnio edytowane przez kawiareczka ; 24-05-2011 o 12:52

Uprawnienia umieszczania postów