Ja też wczoraj napisałam, dzisiaj odpisała i od razu kupiłam... z tych co miała dostępne od ręki
Dziewczyny dziękuję za recenzjerzeczywiście byłam na wyjeździe
Zazwyczaj odpisuję na konkretne pytania,ponieważ zwyczajnie nie mam czasu na rozpisywanie się.
Także nie myślcie,że którejś nie lubięczy mi się nie chce
![]()
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe
moze wkejajcie jakies forty w akcji![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Jak do tej pory miałam otulacz PUL, polarowy, i formowankę.
PULowy był na noworodka, Zoja już wyrosła. Przylegał ładnie do chudych nóżek, rzepy trzymały mocno, o wyglądzie nawet nie pisze, bo już tu peany na ten temat powstawały![]()
POlarowy to mój hit, super przylegający, ładniutki, na napki (lubię napki
Formowanki cały czas nie mam jak przetestować, bo ile razy ją założę, mała od razu wali kupęNie wiem więc, jak z chłonnością, ale nic nie wypływa, jak wszystkie moje ekomamowe pieluszki do nóżek przylega pięknie, bez względu na to, jak chude są to nózki
![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
udka to ma![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Dziś odebrałam eko-mamową kieszonkę, właśnie się pierze. Faktycznie uszyta jest bardzo starannie i wygląda ślicznie. Mam tylko do was użytkowniczek pytanie o chłonność wkładki - jak się sprawuje? Sprawia wrażenie niezbyt grubej, mam więc obawy czy wystarczy mojemu 1,5 rocznemu mega sikaczowi, czy lepiej jeszcze coś dołożyć do kieszonki?
Pielusia jest piękna i mam ochotę na więcej...
Sylwia, mama potrójna
jakby była cienka i chłonna to ideał po prostudaj znać jak poszło z pierwszym sikiem sikacza
![]()
Mam!!! Bossskie formowanki, welurek taki że aż się chce pieluchę do buzi poprzytulać i prześliczny otulacz PUL bawełniany. Póki co fotki bez modelki, ale nadrobię wieczorem. To nasz zestaw "M" na noc
i jeszcze prezencik dostałam![]()
(foty mogłyby być lepsze... ale nie są)
![]()
O właśnie moja formowanka jest taka, jak Olik wkleiła, ta pomarańczowa![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®