udka to ma![]()
udka to ma![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Dziś odebrałam eko-mamową kieszonkę, właśnie się pierze. Faktycznie uszyta jest bardzo starannie i wygląda ślicznie. Mam tylko do was użytkowniczek pytanie o chłonność wkładki - jak się sprawuje? Sprawia wrażenie niezbyt grubej, mam więc obawy czy wystarczy mojemu 1,5 rocznemu mega sikaczowi, czy lepiej jeszcze coś dołożyć do kieszonki?
Pielusia jest piękna i mam ochotę na więcej...
Sylwia, mama potrójna
jakby była cienka i chłonna to ideał po prostudaj znać jak poszło z pierwszym sikiem sikacza
![]()
Mam!!! Bossskie formowanki, welurek taki że aż się chce pieluchę do buzi poprzytulać i prześliczny otulacz PUL bawełniany. Póki co fotki bez modelki, ale nadrobię wieczorem. To nasz zestaw "M" na noc
i jeszcze prezencik dostałam![]()
(foty mogłyby być lepsze... ale nie są)
![]()
O właśnie moja formowanka jest taka, jak Olik wkleiła, ta pomarańczowa![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
ja mam otulacz, jest śliczny, też dawno nie widziałam tak starannego wykonania, ta metko-ulotka ze wstazeczką, ślicznie. Musze wypróbować tez inne dzieła eko-mamy
mi ogólnie lepiej sprawdzają się formowanki z otulaczami, jak sama nazwa wskazuje otulacz otula pieluchę i nic mi nie przecieka, czego nie mogę powiedzieć o kieszonkach-muszę spróbować te od eko-mamy, może bedzie inaczej