ja tam czekam aż w końcu ktoś z duuużym dzieckiem sie wypowie![]()
ja tam czekam aż w końcu ktoś z duuużym dzieckiem sie wypowie![]()
Zdrożały te pieluszki, czy mnie oczy mylą?
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Ostatnio edytowane przez Mamamaria ; 11-02-2011 o 12:12
Ja sobie właśnie zamówiłam otulacz dla Idy w taki wzór
zobaczymy za ok. 2 tyg.![]()
Olik gdybyś chciała taką kieszonkę to pisz
Magda zmierzyć Ci te pieluchę? A w ogóle to b. starannie uszyta, kupiłam jakiś czas temu ale nienawidzę czarnego polaru więc leży nieużywana![]()
no,moja grubsza niż syn Mamamarii,tak się zastanawiam i zastanawiam nad nimi,ogólnie to wygodnie młodej w naprawdę niewielu pieluchach i mam zgryz czy ryzykować zakup.
Magda jeśli chcesz to Ci wyślę i sobie obejrzysz![]()
Ostatnio edytowane przez Olik ; 21-02-2011 o 19:38
A ja mam kolejną dawkę pieluch eko_mama. W tej chwili nie mam już innych pieluch: tylko samoróbki i eko_mama. Pół na pół.
Na fotce nie wszystkie, bo część była w praniu:
[IMG][/IMG]
Szyte na moje zamówienie, w środku są z bambuskiem frotką lub welurkiem i wszyta rewelacyjna wkładka sucha pupa z milutkiego mikropolarku. Zachwycająca jest staranność szycia tych pieluszek. Tak starannej roboty to ja nie widziałam. Przecieki mi się nie zdarzają.
A teraz wraz z kieszonkami przyszły też formowanki. Jeszcze nie testowane bo czekam na otulacz, ale prezentują się pięknie:
[IMG][/IMG]
pieluszki mają już metkę![]()
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
potwierdzam, pieluszki piękne, starannie uszyte. My mamy formowanki kieszonki z weluru i frotki bawełnianej
Są poprostu super !!! W naszym stosie są już tylko takie i TB. Naprawdę jakością wykonania dorównują a często też przewyższają inne markowe pieluszki
My używamy L na 10,5 kg pupę z pulchnymi nogaskami i leżą super nic nie uciska. Zapewne zamówimy więcej![]()
Adaś 28.05.2010