doszly ,sa piekne,wkrotce relacja i foty![]()
doszly ,sa piekne,wkrotce relacja i foty![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
kupiłam na bazarku otulacz L. Jest rewelacyjny!
Mama Blondynki (16.07.2006) i Blondaska (21.08.2009)
ja mam formowanki, są genialne! już zamówiłam kolejne![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Przyszłam po radę
Olik (doradca ws eko_mamy) mówi żebym zamówiła dla noworodka M. Dzieć nr 1 urodził się 4360, więc zakładam że drugi może być podobny.
PomocyChcę zamówić otulacze, kieszonki i formowanki ale nie wiem czy S czy już M?
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
ta.... zwalaj na mnie. Weź eSki, najwyżej szybko będziesz musiała odsprzedaćIdalka w eMkach od Eko_mamy od 2 miesięcy a ma niespełna 4.... więc weź eMki
![]()
o, to ja tez dorzucę swoją recenzję. kupiłam na bazarku pieluszkę - kieszonke w czachy.
pul super, zwór świetny, materiał mieciutki, fajny krój, pieluszka leży cudnie, dośc wąska w kroku.
niestety, polarek w środku mooocno sie kulkuje i mechaci (bardziej niz w innych kieszonkach), wkładka mikrofibrowa beznajdziejna, bo jakas inna niż wszystkie i nigdy nie wiem czy jest juz sucha, czy nie.... kilka napek się zapina z trudem...
ale generalnie bardzo nam sie pdooba, więc i tak u nas zostaje.
K. 2009M. 2012
Dziewczyny oczywiście piszcie swoje spostrzeżenia ja tylko dodam ,że dostawca polaru został zmieniony,polar już się nie kulkuje jak poprzedni.![]()
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe
aaa ja tez mam problem z napkamiczasami ciezko jest zapiac, ale i tak zamowilam nastepne
![]()
Matyna&Julka (9.06.2010)
No ale skoro M od 5.5 to dla noworodka jednak S?
Dobra,mam tak![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
A ja mam pytanie o przeciekanie... Mam kieszonki pulowe obszyte bawełną ze środkiem bambusowym, co powinnam wkładać do środka, żeby nie przemiękało tak szybko?Dziś w środku była cienka wkładka bambusowa, może za cienką włożyłam - przesiąkło po całości, nawet nie przy nóżkach, w ciągu 45 minut...
Chyba coś robię nie tak
![]()
Spróbuj dołożyć coś jeszcze jeden wkład,może ten nie daje rady![]()
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe
Spróbuję grubszy dołożyć albo dwa cienkie, zobaczymy![]()
właśnie stałam się posiadaczką pierwszej w swoim stosiku formowanki od eko_mamy,wszystko super jest taka jaka miała być ale mam jedno ale, byłam pewna że ten welurek daje uczucie suchości a tu niestety mamy mokro czy wy też tak macie.?
Dodatkowo mamy w formowance kieszonkę(pomysł koleżanki,super można wywinąć podczas suszenia na lewą stronę),w środku jest wszyty wkład chłonny ale zawsze można coś dołożyć dla lepszej chłonności
Ja mam dwie formowanki, nocną z bawełną i welurową dzienną - obie super uszyte, zgrabne, chłonne. Mam też otulacz - równie ładnie uszyty, one-size, ale to chyba dość duża rozmiarówka wyszła, bo moje 7 kg wciąż w S się mieści na formowankę... Trochę za gruba i za sztuczna jak dla mnie jest lamówka, i ciut odznacza się na udach. Ale może u większego dziecko to nie będzie problem.