ten patent z bluzką super - niepotrzebnie tylko ta koszula w kark uciska. A na dole typowy węzeł kangowy.
A pamiętacie jak kiedyś na forum dziewczyny dały fotę dziecka noszonego w ogrodniczkach przez któregoś z panów? też fajnie.
ja ostatnio wiązałam Pyzę w kocyku na zasadzie kangi i też się da choć nie było wygodnie bo polar z kocyka był zbyt elastyczny dla dziecka w wieku Pyzy![]()
http://www.youtube.com/user/ycartsew#p/u/13/zUXGnQ53zhE
Dziewczyny przecież to z lalką akurat jest i napisała Pani wyraźnie, że nagrala to po huraganie i że to emergency jest!!!
W sensie na szybko jak coś sie dzieje pożar na przykład to lepiej tak niż sie w chuste motac, Ona tam pisze tez ze dziecko malenkie podczas Katariny zginęło i dlatego pokazuje jak awaryjnie można szybko dziecko zawiązać ...
No to na nas spokojnie pogotowie opiekuńcze można nasłać...Mój mąż układa sobie Manię na przedramieniu i grają razem w ping-ponga! W pierwszym secie dziecko spokojnie obserwuje grę, w drugim zasypia! Wygląda na przeszczęśliwą. A jak ma problem z zaśnięciem, to wystarczy piłeczką poodbijać w stół i zasypia jak ta lala. Może powinnam na you tuba wrzucić jako filmik poglądowy
![]()
ejze, a wrzucanie dziecka na plecy z tobolka z chusty to niby jak wyglada z zewnatrz?
Patent z bluzką bardzo fajny
A tak pomyślcie-wiązania na filmikaCH BUDZĄ W NAS ZGROZĘ nienoszące nie rozróżniają czy te panie na filmikach wiążą prawidłowo i dla nich i one i my budzimy grozę i dlatego jest tyle niepotrzebnej "sensacji" jak widzą nas z zamotanym dzieckiem na ulicy.
WSiecie o czym myślę?