Aha!!! tego jeszcze nie widzialamNo to musze koniecznie sprobowac, a jak sie przekonam to Close Carrier pojdzie na ebay - skad do mnie trafil
![]()
Aha!!! tego jeszcze nie widzialamNo to musze koniecznie sprobowac, a jak sie przekonam to Close Carrier pojdzie na ebay - skad do mnie trafil
![]()
no towlasnie nabylam moja pierwsza tkana!!! czekam z utesknieniem na listonosza i bede przesylac fotki do korekty, dzieki wszystkim za pomoc
tzramamy kciukiwklejej zdjecia, bedziemy pomagac
![]()
No i dotarla, moja upragniona chusta! Myslalam, ze listonosza wycaluje - tak sie ucieszylam
Wlasnie sie wyprala, no i teraz sie suszy - tylko chyba nie udalo mi sie pozbyc tego zapachuwiecie co moge uzyc??? pralam z zelu do prania dla dzieci i plynie do plukania tkanin dla dzieci...
Zaskoczona tez jestem, ze nie mozna suszyc w suszarce bebnowejdziwne - mysle, bo tak to bedzie mi schla ze dwa dni
No ale najwazniejsze, ze juz jest! No i bede sie wiazac, zdjecia wklejac i o pomoc prosic
![]()
ale jaki zapach???
susz w bebnowejto pasiak bawelniany, nic sie nie stanie, a przynajmniej ci zmieknie szybciej. Ja niejedengo pasiaka w bebnowej suszylam, nawet na metki nie patrzylam
![]()
nie wiem do czego przyrownac ten zapach, chyba byla stechlizna albo jakis magazyn. Ale wlasnie wachalam
- i pieknie pachnie, jak ubranka Hugo
.
Dzieki Jasnie Pani! ide wrzuce do suszarki!
Ostatnio edytowane przez marlei ; 12-01-2011 o 17:19 Powód: dopisek
Ok, jak sie okazuje, to to chustowanie wcale do latwych nie nalezy!!! Nie potrafie nic zawiazac
probowalam zawiazac kieszonke, ale nici z tego, bo moj maly z jakiegos powodu odwraca sie na jeden bok i nie moge nic z tym zrobic! Probowalam kangura - ale to to w ogole wyzsza szkola jazdy
Bede probowac jutro od rana, bo dzis juz maly marudny - postaram sie jakies fotki wrzucic, bo dzis to nie bylo czego fotografowac![]()
witaj!![]()
Bylam: ulisia