Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: mama Hugusia:-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Aha!!! tego jeszcze nie widzialam No to musze koniecznie sprobowac, a jak sie przekonam to Close Carrier pojdzie na ebay - skad do mnie trafil

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

no towlasnie nabylam moja pierwsza tkana!!! czekam z utesknieniem na listonosza i bede przesylac fotki do korekty, dzieki wszystkim za pomoc

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

No i dotarla, moja upragniona chusta! Myslalam, ze listonosza wycaluje - tak sie ucieszylam
    Wlasnie sie wyprala, no i teraz sie suszy - tylko chyba nie udalo mi sie pozbyc tego zapachu wiecie co moge uzyc??? pralam z zelu do prania dla dzieci i plynie do plukania tkanin dla dzieci...
    Zaskoczona tez jestem, ze nie mozna suszyc w suszarce bebnowej dziwne - mysle, bo tak to bedzie mi schla ze dwa dni
    No ale najwazniejsze, ze juz jest! No i bede sie wiazac, zdjecia wklejac i o pomoc prosic

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

ale jaki zapach???

susz w bebnowej to pasiak bawelniany, nic sie nie stanie, a przynajmniej ci zmieknie szybciej. Ja niejedengo pasiaka w bebnowej suszylam, nawet na metki nie patrzylam

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Witaj

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

nie wiem do czego przyrownac ten zapach, chyba byla stechlizna albo jakis magazyn. Ale wlasnie wachalam - i pieknie pachnie, jak ubranka Hugo.
    Dzieki Jasnie Pani! ide wrzuce do suszarki!
    Ostatnio edytowane przez marlei ; 12-01-2011 o 17:19 Powód: dopisek

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Ok, jak sie okazuje, to to chustowanie wcale do latwych nie nalezy!!! Nie potrafie nic zawiazac probowalam zawiazac kieszonke, ale nici z tego, bo moj maly z jakiegos powodu odwraca sie na jeden bok i nie moge nic z tym zrobic! Probowalam kangura - ale to to w ogole wyzsza szkola jazdy
    Bede probowac jutro od rana, bo dzis juz maly marudny - postaram sie jakies fotki wrzucic, bo dzis to nie bylo czego fotografowac

Chustomanka

Domyślnie

witaj!
    Bylam: ulisia

Uprawnienia umieszczania postów