a fotki jakieś masz? bo kusi mnie, żeby kupić![]()
a fotki jakieś masz? bo kusi mnie, żeby kupić![]()
moja fotka
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=150070281680965&set=a.1500591416820 79.27555.135223619832298&theater
oraz fotki na stronie Slingomamy
http://www.slingomama.nl/product_inf...roducts_id=880
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
jest pikny
kiedyś se kupię![]()
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
Slingomama RULEZZZ- najlepsze foty świata, jak w realu
Izo, dziękuję![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
dzięki Aniuprzepiękna! chyba się skuszę
![]()
marza ja właśnie do ciebie maila wysłałam (przez allegro): czy on jest z frędzlami?
jest bez frędzli![]()
Chusty tkane Little Frog
jest fantastyczna ja na nią zachorowałam miłością mojego życiamoże któraś z Was miałaby do sprzedania amitolkę?
Ostatnio edytowane przez Madzia_180 ; 29-12-2013 o 23:03 Powód: dopisanie tekstu
a jak z girasolkami w lecie? Możecie coś dodać? Wiem, że wącik rozpoczęty już dawno temu, ale mam cichą nadzieję, że coś się uruchomi zwłaszcza w kwestii amitolek![]()
Madzia, luz nosiłam w lecie w róznych Girasolach z najrózniejszych lat (staruszku Owocowym Koktajlu jeszcze diagonalnym; w Sambie i w nowości Rainbow Dreammer for the Summer, oraz w kółkowej też Owocowym Koktajlu, ale już tkanej skosnokrzyżowo) i wszytskie świetnie mi służyły.
Jednak, podobnie, jak Magenta- nie patrze specjalnie na skład, bardziej na to na co mam ochotę dziś z kolorów![]()
Dziękuję Kochane za infoja niestety nie zdecydowałam się na chustę z pierwszym Synkiem i bardzo tego żałowałam. Teraz (przy drugim Synku - termin mam na kwiecień) zdecydowałam się wyszukać jakieś fajnej chusty i koleżanka podpowiedziała mi, że girasolki są fantastyczne. No i czekam na odpowiedź ze sklepu, czy chociaż będzie Rainbow gold (kolorki równie ciepłe), bo niestety z dostępnością mojej amitolki jest mega ciężko
![]()
a ja cały czas mam dylemat. Chciałabym kupić girasolkę, ale ta która mi się podoba póki co niedostępna. Zresztą, jak patrzę nawet na inne, to zaczynam dostawać oczoplonsu i każdą bym chciała mieć w swoich rączkach![]()