Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 60

Wątek: ulubione pieluchy facetów

Chustomanka Awatar mamaHani
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

a moze jakiś tata sie wypowie, bo wiem że mamy chustotatusiów na forum

Chustofanka Awatar ekomummy
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Moj stal sie dosyc dobry i rozumie co trzeba zlozyc razem, zeby bylo dobrze . Ale na poczatku zdarzalo mu sie nalozyc kieszonke bez wkladu . Chociaz wg. niego tylko AIO powinny byc w naszym stosiku i to na dodatek jeden rodzaj, zeby sie nie myliło
    Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014

www.ekomaluch.pl
    www.wielorazowepieluszki.pl
    www.kidstyle.pl

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaHani Zobacz posta
    widze że u wielu z was jest akcja:mama "wielo", tata "jedno", ciekawe że pokolenie naszych rodziców wtóruje zniechęconym do ekowielo mężom
    to prawda... też mnie to trochę dziwi. O ile moja mama i nasza niania piały z zachwytu że chowamy w wielo o tyle mój teść zrobił minę niespecjalnie zadowoloną i kazał sobie zostawiać pampersy... więc zostawiam już przygotowane pieluchy razem z papierkiem

Chustonoszka Awatar malkaz
    Miejscowość
    katowice

Domyślnie

Mój chop preferuje kieszonki, reszta dla niego zbyt skomplikowana, a najgorzej to ubrać formowankę i otulacz, toż to tyle roboty! Oczywiście musi mieć wszystkie pieluszki gotowe do założenia, wkłady wewnątrz, bo inaczej mu się nie chce i bierze jednorazówkę. A sam mnie namawiał na wielorazowe! Generalnie w dzień jest Młody na wielo, a na noc niestety dajemy jednorazówkę, żeby się nie wybudzał do rana. Wiem, że to bleee, ale wolimu my rodzice i dzieciak być wyspani.

Chusteryczka Awatar dorulka
    Miejscowość
    Mazury (Mrągowo)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankamk Zobacz posta

mój ogólnie nie lubi wielo, nie wiedzieć czemu
    jedynie raz mu oko rozbłysło na widok pieluszki w gitary
    Mój lubi ze względu na swe sknerstwo i wielorazowość owego produktu)) Czasem tylko zapnie napkami do tyłu jak Mysza wierzga za bardzo))
    Michalina 03.02.2009.

Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
    Jam nieudacznik grafoman i śmieć
    Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
    I załatwiasz te sprawę jak pies

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Mój nie ma większych problemów, poradzi sobie z każdym rodzajem, pod warunkiem, że są poskładane i gotowe do użytku, bo nigdy nie wie, która wkładka do czego Zdarzało się, że założył kieszonkę bez wkładu i też było ok
    Poza tym bardzo szybko się przestawił na wielo, jak trzeba, to przepłucze i nie marudzi, jak kupuję kolejne (chociaż mamy wystarczającą ilość).

Chusteryczka Awatar Bogusia
    Miejscowość
    Szwajcaria

Domyślnie

Moj rzadko przebiera , ale jak pierwszy raz zakładał to tyłem na przód rzepy z tyłu - na jak na taki pomysł można wpaść - a mamy malutkie dziecko nie żeby dało sie na stojąco , albo w biegu . A była to kieszonka na napy .
    MACIUŚ - 20.03.2007 JÓZIO - 23.10.2010 ZOJA - 21.02.2016
    Opowiedz mi mamo VLOG BLOG

Chustomanka Awatar aska.jb
    Miejscowość
    Warszawa - Tarchomin

Domyślnie

mój ma swoich faworytów (kieszonki BAbYettowe i to najlepiej te wzory i kolory ktore sam wybierał) ale założy wszystko. Na noc zakładamy formowanki z otulaczem albo AIO z dodatkową wkładką a ponieważ to on kąpie na noc więc wie co jak i do czego.
    Nawet składa czasami po praniu pieluchy i (cwaniak jeden) wkłada najlepsze wkłady do swoich ulubionych kieszonek

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aska.jb Zobacz posta
    Nawet składa czasami po praniu pieluchy i (cwaniak jeden) wkłada najlepsze wkłady do swoich ulubionych kieszonek
    zaradnych chłopak! I wtedy wiadomo że jego pieluchowanie najbardziej skuteczne hehe

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Mój mnie ostatnio zagiął. Mieliśmy iść do urzędu, Ignacy godzinę wcześniej przewijany (M przebierał). I M mówi kochanie trzeba Ignaca przebrać, bo ma na sobie kieszonkę z PULem bawełnianym więc może przesikać tyle czasu" i pomyśleć że parę miesięcy temu założył formowankę na formowankę myśląc że to otulacz
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustofanka Awatar clarissima
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

A mój zakłada to co jest akurat na wierzchu. Wcześniej najczęściej tetrę z flipem, potem bardzo lubił bambuski kikko (sam je składał) a teraz lubi formowanki z otulaczem. Do kieszonek jest nieprzekonany, bo to za proste rozwiązanie.... no chyba że gdzieś poza domem. W ogóle do wielo jest tak przekonany, że jak robiłam stripping naszym pieluszkom, małego trzeba było ubierać w zwykłą tetrę a mi się nie chciało w nocy go przewijać i chciałam założyć jednorazówkę to powiedział: nie, nie róbmy mu tego
    moje skarby: Florian (sierpień 2010), Stefan (listopad 2012), Józef Benedykt (2014)

Chustomanka Awatar mamaHani
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

się uśmiechnęłam jak czytałam o zaradności waszych mężów
    z wkładami mój też najlepsze wybiera ....dobre

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olik Zobacz posta
    Itti Bitti, które nazywa Itsi Bitsi Jednorazówek nie znosi na tyle, że jak ja mam lenia na pranie i sugeruję że kupię pakę pampersów to on mnie zniechęca Wielo sam potrafi do kupy złożyć i wiesza pranie czasami
    U nas dokładnie tak samo. Króluje itti bitti snap in one (nie tylko u taty, bo ja też je uwielbiam)

Chusteryczka Awatar hildegarda
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    hildegardo, może warto zostawiać mężowi kieszonki z włożonymi już wkładami, żeby tylko założył?
    Jak go samego z dzieckiem zostawiam to tak własnie robie, ale jak oboje jestesmy w domu, to pilnuję, zeby czesto tetre zmieniać, więc nie ma problemu. Ale ostatnio wysadzamy więc raczej pilnuje, żeby wysadzał. I o dziwo to robi

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

mój uwielbia Itti Bitti i takich by chciał mieć we wszystkich kolorach caaały stos
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

A mój lubi wszystkie, ale najlepiej jak są na rzepy no chyba, że napy będą kolorami nabite, żeby mu symetrycznie wyszło, bo inaczej to twierdzi, że musi napy liczyć (ja na czuja zawsze dobrze zapnę) Ubiera jednak co ma pod ręką byle tylko było zmontowane, czyli jak tetra to poskładana, jak kieszonka to z włożonym wkładem. Ale najładniejsze są te uszyte przeze mnie, nawet jak są krzywusy straszne.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Ulubione męża? Jednorazówki. Choć uświadomiony na tyle, że eko-jednorazówki. Choć wielo i wiesza i składa.
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Mój nie wybrzydza i założy wszystko, ale jak na razie musi mieć uszykowane "gotowce" do założenia. Ale już nad tym pracuję
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustonoszka
    Miejscowość
    Berlin/Lodz

Domyślnie

Moj lubi formowanki na rzepy i Flipa. Lubi tez welniaki, ale ich malo uzywamy, bo robia jednak wieksza pupe niz Flip i sa sztywniejsze. Z formowankami na napy tez sobie dobrze radzi, kieszonki lubi zdecydowanie mniej, jesli juz to takie z podwojnym rzedem napek, ale przebiera we wszystko co trzeba. Wklady nie zawsze pamieta ktory do czego, ale pranie zwijam zazwyczaj ja, kiedy go nie ma, wiec jest usprawiedliwiony. Za to czesto wiesza otulacze, bo mnie sie zdarza, ze je wyciagne zanim pranie pojdzie do suszarki i potem zapomne powiesic

Ale ogolnie to wielo- bardzo lubi i sam mnie wlasciwie namowil, bo swojego syna 16 lat temu mial w pieluchach z tasiemkami i welniakach. Bez niego pewnie bym sie nie odwazyla
    Gosia

Alizée Nicole (12.11.2003)
    Lara Katharina (11.11.2010)

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

moj kieszonki i zawsze ju przygotowane.formowanek wrecz nienawidzi.ja kladzie z. spac wieczorek gdy ja w pracy to jednorazowka niestety .
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Uprawnienia umieszczania postów