Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 60

Wątek: ulubione pieluchy facetów

Chusteryczka

Domyślnie

kieszonki na rzepy z wkładkami z mikrofibry, a najbardziej blueberry minkee - w efekcie na wszystkie mówi blueberry
    z napami się ciągle wścieka, że za luźno lub za ciasno. ja często też...

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u nas tatuś generalnie trzyma się od przewijania z daleka a odkąd używam wielo to już w ogóle ma świetną wymówkę - nie wie co do czego, a w dodatku mokre śmierdzą i on się do nich nie dotknie. Jednorazówki to jeszcze dało się zwinąć i szybko do kosza. No nic, kiedyś jednak będzie musiał spróbować Przyznał jednak że faktycznie są ładne ale wg niego to i tak bez sensu bo dzieć ich na głowie nie nosi coby wszyscy podziwiali tylko na pupie i to schowane pod ubraniem więc PO CO ? Ot fanaberia mamuśki co siedzi w domu, nudzi się i wymyśla żeby potem mieć powód do ponarzekania, że ciągle tylko sprzątanie, gotowanie no i PRANIE

Chusteryczka

Domyślnie

dobry temat...
    mój M to cięzki typ jezeli chodzi o pieluchy. przebiera małą dośc rzadko, oczywiście w to co mu przygotuję, bo pojęcia formowanka, otulacz, lub AIo to dla niego raczej abstrakcja. ostatnio kapał małą, miał ubrac a ja przyszłam na cycusia. cos mi sie pasowało, otwieram pajaca, a mała w flexi tocie bez gatek... no to dobrze że sie w czas zorientowałam...
    K. 2009M. 2012

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

mój fan motoryzacji ma swoją faworytkę, kieszonke NappiMe w autka, mam nawet przykazane zakupić pieluszkę w motocykle, ale puki co takiej nie znalazłam.
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

Moj M przebieral dzielnie we wszystko, byle bylo gotowe, przygotowane (tylko do zapiecia, bo mu sie reka nie miescila w kieszonki) i najlepiej nie zakupkowane

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tucharzenka Zobacz posta
    u nas tatuś generalnie trzyma się od przewijania z daleka a odkąd używam wielo to już w ogóle ma świetną wymówkę - nie wie co do czego, a w dodatku mokre śmierdzą i on się do nich nie dotknie.
    Mój kiedyś też tak uważał. Aż ostatnio na wyjeździe mieliśmy pampersy. To akurat były święta, Ignaś po wigilii się nie przejmował- chyba z 3 razy narobił. A to pokój w hotelu, jeden kosz na śmieci. Wyjeżdżaliśmy w pierwszy dzień świąt, a smrodu już znieść nie mogliśmy. Wtedy to usłyszałam od M. "ależ te pampersy śmierdzą, dlaczego nie wzięliśmy wielo?"
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Domyślnie

Mój zmienił zdanie; dziś mi oświadczył, że odkąd wie jak się dopina i układa IB SIO, to to jest jego faworyt, choć wizualnie woli Charlie Banana.

Chusteryczka

Domyślnie

IB SIO - bo " są najładniejsze" ale kieszonki też lubi,

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wieliczka

Domyślnie

mój mąż mówi, że już za duży na pieluchy jest, więc nie nosi A jego ulubione, tak jak i moje, to wełniak loveybums + tetra/składanka konopna
    P 2009, I 2011, R 2013, M 2017

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Mój mąż chyba najbardziej lubi składanki plus flipa, a i jeszcze czarną itti biiti - bo czarna
    Ale ogólnie zakłada wszystko synkowi. Tylko czasem się merda, do czego potrzeba otulacza, a do czego nie

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Usmialam sie z niektorych tekstow

Moj P. na poczatku zartowal, ze to nawet fajnie, ze zaczelam uzywac wielo, bo teraz on ma swiety spokoj i nie musi przebierac, ale z czasem sie przyzwyczail i nawet zaczal przebierac
    Jednak narazie ma wszystko przygotowane i tylko zaklada.

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Mój nie lubi kieszonek - wkład zawsze muszę założyć ja i podać gotową... Lubi AIO, bo to jak pampersy, ale z formowanką i otulaczem na noc też już sobie radzi bez problemu

Chustonówka

Domyślnie

mój M zakłada wszystko pod warunkiem że ma przygotowane, powkładane, poskładane. Ciągle go edukuje co do czego. Kiedyś mu się zdarzyło założyć formowanke zapiąć body a na to gatki wełniane.
    Ale za to nie protestuje jak trzeba kupke spłukać. Raz jak go chciałam wyręczyć to się oburzył, a co to ja pieluchy nie potrafię zaprać.
    Hania VII 2008; Iga V 2010; Aniołek VIII 2011; córeczka X 2012

Chusteryczka

Domyślnie

JA juz chyba wiem dlaczego wprowadzenie wielo było łatwe, pieluchy czyste są zawsze złożone i gotowe do założenia, wygodniej złożyć kieszonki od razu niz latać z każdą pieluchą oddzielnie.

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

IB SIO wasi lubia? moj nawet juz kompletnie zadnej nie ma suchej, to i tak IB nie zalozy. ale on w ogole napek nie lubi, a te IB jakos mu kompletnie nie pasuja. juz woli musile skladac i do otulacza. z firmowek mamy jeszcze tylko BG, ktory akcepuje, bo ma rzepy.
    Ale u nas tez wszytskie pieluszki zawsze sa juz z wkladami i gotwe do zalozenia na pupke. nie tylko dla M, ja tez tak wole. jak zdejmuje pranie, to siadam i raz a porzadnie wszytskie pieluszki przygotowuje, wkladam wklady i zapinam, zeby ladnie na polce sie prezentowaly

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

a mój tylko wyłącznie fuzzibunz'e i woonderosy..niefirmówki też lubi byleby z napami
    IB nie znosi,bo nie umie założyć i młoda przesiąka po chwili

Chustomanka

Domyślnie

Mój jakiekolwiek kieszonki (ale pod warunkiem że ja wcześniej powkładam wkłady) i all in one. Ale na rzepy. Nap nie cierpi. IB też odpada.
    Bylam: ulisia

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

u nas rzepy w zasadzie odpadają bo dzieć duży więc tylko napki ... i mój właśnie toleruje głównie IB i ostatnio wełniane gacie

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

moj malz poza kieszonkami lubi tez bardzo formowanki (nie wiem dlaczego, ja nie zbyt lubie). nie mamy ich zbyt wiele, ale on nie ma oporow i czasem zaklada. czyli w sumie lubi wszytsko co nie ma nap.

Chustomanka

Domyślnie

mój formowanek nie lubi za bardzo, szczególnie tych na napy.

ale nie jest tak, że pieluszki na napy nie założy... po prostu nie przepada za nimi...
    Bylam: ulisia

Uprawnienia umieszczania postów