Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: plecaczek dla 4,5 miesiĂŞczniaka

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie plecaczek dla 4,5 miesięczniaka

Jakie wiązanie polecacie? Oczywiście nie siedzi. A potrzebny mi plecaczek, bo wybieramy się na zwiedzanie Amsterdamu bez wózka i chyba najwygodniej byłoby móc małego zarzucić na plecy. Będziemy z M. go sobie podtrzymywać więc samego zarzucania dzieciem się nie boję.
    Proszę o fotki
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

może być i prosty plecak i plecak z krzyżem ( ten bardziej przypomina kieszonkę wiec często tak małe dzieci go wolą -) - przy tym plecaku nie muszisz dziecia zarzucać na plecy tylko przesunąć sobie już z zawiązaną chustą z biodra .
    potem tylko rozłożyć poł chusty na plecach i już Ja Franka tak nosiłam do roku - wolał być w takim plecaku niż w prostym .. oboje pewniej się czuliśmy

Guest

Domyślnie

a ja bym manduke z gatkami dla malucha poleciła.

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

Aga, dzięki, a czy możesz podać linka lub zdjęcie? nie jestem taka obcykana w nazwach poszczególnych wiązań.... czy to wygląda jak 2x tylko tył-na-przód?
    Pasja, masz rację, ale jakoś sobie ubzdurałam, że nosidło jest dla dziecia siedzącego, a teraz jest za późno żeby coś skombinować, bo we wtorek lecimy.
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agapee
    Aga, dzięki, a czy możesz podać linka lub zdjęcie? nie jestem taka obcykana w nazwach poszczególnych wiązań.... czy to wygląda jak 2x tylko tył-na-przód?
    Pasja, masz rację, ale jakoś sobie ubzdurałam, że nosidło jest dla dziecia siedzącego, a teraz jest za późno żeby coś skombinować, bo we wtorek lecimy.
    ja bym pożyczyła od kogoś.

Uprawnienia umieszczania postów