Nie czytam kolorowej prasy, ale teściowa nam ostatnio pilnowała córy i zostawiła egzemplarz "Dobrych Rad" 09/2008. Przejrzałam, znajdując takiego oto kwiatka:![]()
A oto i autor tej wypowiedzi:
![]()
Nie czytam kolorowej prasy, ale teściowa nam ostatnio pilnowała córy i zostawiła egzemplarz "Dobrych Rad" 09/2008. Przejrzałam, znajdując takiego oto kwiatka:![]()
A oto i autor tej wypowiedzi:
![]()
ktoś kiedyś na forum pytał o przyszłość chustonoszenia.
więcej takich pediatrów w pismach o masowej sile rażenia, więcej dobrych rad doktorów nowej medycyny, a odpowiedź nasuwa się sama.![]()
Wstyd![]()
J. kwiecień 2007
S. styczeń 2011
No pięknie, a ja dziecku nie kupiłam nosidła ze stelażem tylko chustą męczę, niedobra mama![]()
To byłby lans dopiero![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
a ja wybrałam tę najgorszą opcję, nosidełko zakładane z przodu bez stelaża. moje dziecko jest w wielkim niebezpieczeństwieo ja matka wyrodna.
Ja już w jakimś innym temacie o tym wspominałam bo też się zdenerwowałam gdy przeczytałam taką głupotęI jak mają ludzie uwierzyć, że chusty są zdrowe skoro zawsze znajdzie się ktoś taki?
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Może by napisać do gościa? Jakaś petycja czy apel? Może zmieni zdanie![]()
Ehhhh.... szkoda gadać.....![]()
A nam właśnie pediatra poleciła chustę,tyle że raczej myślała o Bebelulu a nie o wiązanceZa to dzięki nam się o niej dowiedziała
![]()
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
a ja myślę że on w ogóle nie brał pod uwagę MT czy ergonomicznych tylko takie wisiadła np: http://www.allegro.pl/item430004379_nosidelko.html