Niedawno wróciłam z wakacji i wpadłam w wir domowo - szkolno - obowiązkowy. Krótko mówiąc zarobiona jestem i nie mam czasu nawet, żeby zaglądać na forum.
Niedawno wróciłam z wakacji i wpadłam w wir domowo - szkolno - obowiązkowy. Krótko mówiąc zarobiona jestem i nie mam czasu nawet, żeby zaglądać na forum.
Kasia, mama Szymka (31.08.1998), Zosi (18.05.2003), Mani (29.05.2006) i Franka (21.03.2008)
Doradca Noszenia ClauWi®, certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
www.kolebkanatury.pl
płonę ze wstydu.Zamieszczone przez czteryszczęścia
przecież to nie było nic szczególnie specjalnego![]()
Akurat!!
A tak wogóle, to masz piękny nowy avatarek, ja też muszę zmienić, bo już od pół roku nieaktualny!
Kasia, mama Szymka (31.08.1998), Zosi (18.05.2003), Mani (29.05.2006) i Franka (21.03.2008)
www.kolebkanatury.pl
4Szczescia, a ja patrze w Twoja sygnaturke i sie skrecam z zazdrosci, ale takiej pozytywnej.
A Hanti znow przede mna![]()
Kasiu, ciesze sie, ze wakacje udane, ze kanga x sie przydala. Sorki, ze nic nie wyszlo z pozyczeniem kolkowej, czasu bylo po prostu za malo...
No, co ty Linda! Ja Ci dziękuję, a ty przepraszasz![]()
Jak będę miała więcej czasu to powklejam fotki z wakacji w akcji![]()
aggie a tobie jeszcze mało?![]()
www.kolebkanatury.pl
nie waż się zmieniać moja droga awatara-jest C-U-D-O-W-N-Y i bardzo pozytywnie nakręca,a czemu to nie wiem![]()
![]()
![]()
4 to ideal, serio, najlepsza liczba dzieci w rodzinie. Najzdrowsza psychicznie dla dzieci, nie wiem tylko, czy dla rodzicow. Ja zawsze marzylam o 4, ale nie wiem, czy sie odwaze.Zamieszczone przez czteryszczęścia
mnie to chyba nie ma za co, ale Cieszę się że APLX Wam się przydał
![]()
Aniu - pewnie, że się APLX przydał, i się w nim przy okazji zakochałam...![]()
aggie - ja się nie odważyłam - do tej pory nie wiemy jak Franek skubany się wkręcił!!![]()
www.kolebkanatury.pl