Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: jaka chusta dla puszystej?

Chustonówka

Domyślnie jaka chusta dla puszystej?

Cześć dziewczyny,
    świetne forum, niestety mam tak mało czasu przy moim ciągle płaczącym synku, że nie jestem w stanie przeczytać tego, co bym chciała..
    moje dziecko ciągle płacze, sąsiadka poleciła mi zakup elastycznej chusty. Doradźcie czy to dobry pomysł? Jestem wysoka i dość puszysta. Moje dziecko jeżeli w ogóle uspokaja się na rękach, to tylko w pozycji pionowej, z głową na wysokości piersi.
    Proszę doradźcie mi i proszę napiszcie w jakich pozycjach mogę nosić 5 tygodniowego synka. Jeśli wymienicie mi sposoby wiązania, już w wolnej chwili (pewnie w nocy) odszukam jak to się robi.
    A może w Warszawie na Tarchominie jest ktoś, kto by mi pokazał jak wiązać?
    no i gdzie oczywiście taką chustę można kupić. Nigdy nie miałam z chustami kontaktu i jestem w tej materii zupełnie zielona.
    Pozdrawiam i bardzo dziękuję!!!

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

hej.. ja jestem w roziarze xxl i noszę syna.. co prawda jestem niska ale ubrania mam w dużych rozmiarach
    polecam chusty w rozmiarze L - jezeli masz pytania - zadzwoń lub wpadnij na spotkania w Klubie Kangura - może coś chcesz pożyczyc na początek - kilka chust dłuższych niż standart mam w zapasie a syn woli częściej chodzić niż być noszonym..
    dla "większych: mam jest dużo rozwiązań - są duże pouche, wiązanki. Są ew. przedłużacze do nosideł ergonomicznych ( tu się czuję lekko dyksryminowana . kółkowe też pasują.. jeżeli masz jakiekolwiek wątliwości daj znać

Elastyka śmiało możesz kupić jeżeli nosisz do roz . 48 każdy powinien pasować
    Jeżeli chodzi o sposoby wiązania - możesz nosić w kołysce i kieszonce w elastyku
    w wiązanej tkanej w kołysce, kieszonce i podwójnym X, w kangurku i na biodrze
    w kółkowej - w kołysce i na biodrze
    w pouchu - w kołysce
    pozdrawiam
    A

Chustomanka
    Miejscowość
    Bramki k/Warszawy

Domyślnie

Witaj Maxine - masz kilka doświadczonych mam chustowych na Tarchominie
    No i zapraszamy w czwartek do 100 pociech - ruszamy po przerwie wakacyjnej w naszej zaprzyjaźnionej salce w fundacji. Chust zobaczysz dziesiątki i na pewno wybierzesz coś dla siebie.

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
    Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

Chustonówka

Domyślnie

cześć, chętnie przyjdę, tylko powiedz dokładnie gdzie i o której

Uprawnienia umieszczania postów