Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: na dobrej drodze odpieluchowania

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie na dobrej drodze odpieluchowania

Powiedzcie, że już bliżej niż dalej do pozbycia się pieluch. Od dłuższego już czasu N.lata w domu (gł.przy mnie) bez pieluszki,od kilku dni i drzemka bez niej (bo raz zapomniałam założyć i tak zostało). Pielucha na spacer.Woła "boba" jak już jest zrobiony w spodniach :/. Jak sobie obleje (siuśkami i czymkolwiek) spodnie woła,że ma mokro.Ale sika na stojaka do wanny. U teściów nie chciał i zobaczymy jak będzie u moich rodziców.
    Ostatnio edytowane przez Behemot ; 12-01-2011 o 13:11
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Bliżej bliżej!

U mnie woła mokro jak mu cieknie po nogach albo czasami jak ma kupę w pieluszce - ale zazwyczaj ani jedno ani drugie mu nie przeszkadza
    Nie pomagają pieluchy wielo, latanie na golasa/w majtkach, na propozycje nocnika jest wrzask nieeeee i uceikanie
    ale jestem cierpliwa, kiedyś się nauczy, kiedyś się nauczy,kiedys się nauczy...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

dokebu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    ale jestem cierpliwa, kiedyś się nauczy, kiedyś się nauczy,kiedys się nauczy...
    Też tak sobie powtarzam, mój dziś jak nie wiem jakim cudem wyciągnął sobie pampka ze spodni i usłyszałam charakterystyczny odgłos siuuuuur to powiedział uśmiechnięty luuuuuj ale obiecałam sobie, że niedługo się bardziej zmobilizuję i nauczę to moje kochane dziecko obsługi nocnika!

Woła jak zrobi kupę, ale mógłby wołać przed

Uprawnienia umieszczania postów