i jesli to rzeczywiście maluszek, to też nie wkładałabym na plecy, bo trudniej kontrolować, co się z nim dzieje.
a jesli wiekszy dzieciaczek, to manduca - fajne nosidło![]()
i jesli to rzeczywiście maluszek, to też nie wkładałabym na plecy, bo trudniej kontrolować, co się z nim dzieje.
a jesli wiekszy dzieciaczek, to manduca - fajne nosidło![]()
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Mój synek ma juz prawie rok. Jego chciałabym na plecy wrzucić. Skoro nie ma takiego uniwersalnego nosidła od urodzenia, to nie problem, z przodu nosiło mi sie fajnie w chuście, także możemy to pominąć. Teraz to już niemożliwe z uwagi na wagę. Mam mei tai, ale jest mi niewygodnie z tyłu, bo dość sztywne (jakby z materiału zaglowego...). Ale moze jestem wybredna
.
Mikulek (01.2010.) Idusia*(9 tc 09.2012.) Szymonek (05.2014.)
Moje wypociny: http://www.pieluszkiwielo.blogspot.com/
...
Dajcie mi modlące się matki, a uratuję świat. św. Augustyn
Ja mam Tuli, jestem zadowolona.
mam też Bobę.
Jak chcesz się poprzymierzać to zapraszam
W bambusie LL mi się bardzo dobrze nosi na plecach
Ale może to kwestia wiązania/wprawy/konkretnego dziecka/dopasowania chusty do rodzica... Nie wiem.
Kangurkowo
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia
![]()
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
Covu, najprawdopodobniej kwestia wprawy. Myślę, ze zima nie jest chyba odpowiednim czasem na wprawianie się. Zobaczę w Internecie, czy coś z tego, co masz moze mnie zainteresować
.
Owieczka, myślałam o bondolino, bo wygląda na wygodne, ale zobaczymy, poszukam jeszcze, moze jeszcze ktoś coś doradzi.
Mikulek (01.2010.) Idusia*(9 tc 09.2012.) Szymonek (05.2014.)
Moje wypociny: http://www.pieluszkiwielo.blogspot.com/
...
Dajcie mi modlące się matki, a uratuję świat. św. Augustyn
A moja koleżanka kupiła Baby Bjorn, w którym można nosić od 3,5 kilo
Wczoraj pomogłam jej wrzucić kruszynę (11 dni) w kieszonkę, ale kwiliła, więc chyba wrażenia dobrego nie było..
Na nic moje tłumaczenia, że czasem troszkę dzieci kwilą, ale trwa to chwilkę.
Boję się, że skończą na BB...
mikulo to poćwiczysz jak będziesz chciała. Może być też tak, że ci bambus nie leży (one są bardziej śliskie niż bawełna)
kasia_mama_stasia zrobiłaś co mogłaś... Szkoda, że maluch miał akurat zły humor![]()
Kangurkowo
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia
![]()
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.