Szukam drugiej chusty (mam nati), zastanawiam się nad leosiem natur i nad pawiami. Chciałam chustę złamaną i o ile leosia można znaleźć to z pawiami już trudniej więc kupowałabym pewnie nowe.
I naprawdę nie wiem co wybrać.
Szukam drugiej chusty (mam nati), zastanawiam się nad leosiem natur i nad pawiami. Chciałam chustę złamaną i o ile leosia można znaleźć to z pawiami już trudniej więc kupowałabym pewnie nowe.
I naprawdę nie wiem co wybrać.
obie chusty to dobry wybor i z tego co wiem obie milusie - nie wymagaja lamania. Pawie podobno maja swietna nosnosc i cieniutkie - swietne jak dziecko jest juz wieksze, wiec super chusta na dluzej.
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Ja mam Leo Marine i 13 miesięczne dziecko i świetnie nosi. Milutki już po pierwszym praniu był. Polecam
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Pawi nie mam i nie miałam okazji wiązać ale leo z czystym sumieniem polecam (dziecko 10 kg). Nic nie osiada, łatwo się dociąga, bardzo przyjemnie się nosi![]()
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
leo to genialny wybór - mam kółkową i jestem zachwycona.
ale pawie to też mercedes.
wyjątkowo cienkie, u mnie zmiękły bez prania po 2-3 noszeniach (!), dociągają się gładziutko i nie opadają.
czyżby chusta ideał?
no tylko ten wzorek.....![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Pawia nie miałam, ale mam dwa leony - czerwony i natur. Muszę powiedzieć że czerwony jest bardzo fajny, ale natur to CUDO. Fantastycznie się dociąga, nie osiada, wiązanie się nie rozłazi, w tej chuście po prostu nie można zawiązać gniota, nie da sięDo tego ma subtelny, piękny kolor. W realu wygląda lepiej niż na zdjęciach.
Za krótki na mnie więc na kółkowe pójdzie.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
vis, polecam ramię w zakładki. jest absolutnie fantastyczne, można zacząć dociąganie z kółkami naprawdę wysoko. kółka mam w rozmiarze L.Zamieszczone przez visenna2
nie rozstaję się z tym lwem na kołach ostatnio.......
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Mart, dzięki za radęJa też lubię kołka L, już zanabyłam brązowe. A nad ramieniem się troche zastanawiałam, ale zakładki są faktycznie wygodne
![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Ja jeszcze dodam, że mój leon natur nie ma sobie równych jako hamak. Zawiązałam dla Leny, położyłam się razem z nią i nawet nie wiem kiedy zasnęłyśmyMilusi jest, mięciutki i cudnie otula
Mialam kiedys leosia czerwonego, byl bardzo fajny, ale lepiej nosi mi sie w pawiach... Kocham te swoje zafarbowane pawie, moje dziecie wazy 10.3kg.