rozmiarowe kieszonki
mój nie-mąż też,
i mama też
i niania też
inne pieluchy akceptujemy ale lubimy średnio
no chyba ze na noc wtedy to wełna i formowanka
rozmiarowe kieszonki
mój nie-mąż też,
i mama też
i niania też
inne pieluchy akceptujemy ale lubimy średnio
no chyba ze na noc wtedy to wełna i formowanka
ja mam za małe doświadczenie... ale mam ogromną ochotę wypróbować formowanke i wełne.
tymczasem u nas na ten moment najlepiej sprawdzają się SIO rozmiarowe. Ale te wąskie w kroku bo dziecię już chodzi. No i kieszonki na zmiane też są ok. Chociaż niania woli tetrę - sentyment ma kobieta![]()
jestem nudna jak flaki z olejem
Aplle cheks
u nas przede wszystkim te z welurkiem synt lub polarkiem od pupy. po naturalnych tkaninach częściej mamy odparzenieNo i wolę onez size od rozmiarówek, bo taniej (chyba, że sama szyję rozmiarowe). Kieszonki od okazji tylko na razie, formowanki leiej nam się sprawdzają. Z otu;laczy Flip
![]()
Z formowankami średnio się polubiłam.
Jestem fanem IB SIO i kieszonek (zwłaszcza umiłowałam sobie Charlie Banana, mam też jedną Issy Bear - fajna, ale droga i wkład długo schnia).
Przez tetrę i flipa też przeszliśmy - było ok.
Ja lubie one size. Z materialow konopie lub bambus, byle chłonne. Na nocki formowanki plus otulacz. Ostatnio posmakowałam wełnianych gaci i otulaczy. Musze przyznac ze mi sie spodobały![]()
te czyste
a tak na serio to otulacze PUL, małe me i flipy. jak dla mnie to pieluszkowe must have![]()
Do 8 miesiąca życia A. uwielbiałam otulacz + tetra. Teraz prawie tylko kieszonki![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Najbardziej minkowe kieszonki![]()
C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012
Ja uwielbiam wszelkie wełniane gatki, oraz zwykłe kieszonki one size.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'