ja tez mam fazy,raz tetra + otulacz Bambino Mio,potem juz rzygam skladaniem tetry
wiec potem kieszonki
mysle,ze polubie formowanki latem jak nie bedzie trzeba zakladac otulacza,teraz tylko na noc ida,bo kieszonki mi przeciekaja![]()
ja tez mam fazy,raz tetra + otulacz Bambino Mio,potem juz rzygam skladaniem tetry
wiec potem kieszonki
mysle,ze polubie formowanki latem jak nie bedzie trzeba zakladac otulacza,teraz tylko na noc ida,bo kieszonki mi przeciekaja![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
ja najbardziej lubię kieszonki one size najlepiej wielokolorowe w różne wzorki ale jednokolorowe też mam, a teraz powoli zaczynam się przekonywać do formowanek - w lecie jak było strasznie gorąco używaliśmy tylko formowanek bez otulacza albo tetra + otulacz i było super![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
miłam rózne okresy a to tetra i otulacz,a to kieszonki,aio,sio,teraz spodobalay mi sie formowanki a wczesniej ich nie lubiłam,wiec to sie u nas zmienia![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
rozmiarowe kieszonki
mój nie-mąż też,
i mama też
i niania też
inne pieluchy akceptujemy ale lubimy średnio
no chyba ze na noc wtedy to wełna i formowanka
ja mam za małe doświadczenie... ale mam ogromną ochotę wypróbować formowanke i wełne.
tymczasem u nas na ten moment najlepiej sprawdzają się SIO rozmiarowe. Ale te wąskie w kroku bo dziecię już chodzi. No i kieszonki na zmiane też są ok. Chociaż niania woli tetrę - sentyment ma kobieta![]()
jestem nudna jak flaki z olejem
Aplle cheks
u nas przede wszystkim te z welurkiem synt lub polarkiem od pupy. po naturalnych tkaninach częściej mamy odparzenieNo i wolę onez size od rozmiarówek, bo taniej (chyba, że sama szyję rozmiarowe). Kieszonki od okazji tylko na razie, formowanki leiej nam się sprawdzają. Z otu;laczy Flip
![]()
Z formowankami średnio się polubiłam.
Jestem fanem IB SIO i kieszonek (zwłaszcza umiłowałam sobie Charlie Banana, mam też jedną Issy Bear - fajna, ale droga i wkład długo schnia).
Przez tetrę i flipa też przeszliśmy - było ok.