Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: papierki zatykaja pralke :/

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    na bank nikt sie nie babra zeby prac paierek z kupa,papierek z kupa laduje w kibelku a papierek po siuskach mozna wyprac przeciez i uzyc nawed kilka razy,w koncu wielo maja ekono nie?
    Czyli wkładacie papierki za kazdym razem?

Ja nawet kupiłam raz (chyba IV nie pamietam) ale jakies to dla mnie było nie miłe taki papier do dupki przykładac i je oddałam!

W koncu w kwestii sików to one nic nie daja, a do "paprania" w kupie juz sie przywyczaiłam
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar czuszka
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

ja tez nie mam nic przeciwko babraniu sie ale umywalka nam sie zatyka od spierania kupy z pieluch wiec musze to jakos zminimalizowac.
    Emilka - 20.11.2007
    Bartoszek - 30.11.2009

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

teraz juz raczej nie wkladam papierkow ale wczesniej gdy moje dziecko potrafilo zrobic kupe o kazdej niepodziewanej porze dnia to uzywałam za kazdym razem.w koncu papierki maja byc udogodnieniem jakims tam.ale troche zboczyłam z tematu zapychania pralki
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Uprawnienia umieszczania postów