w jakim sensie zatykają? bo ja wrzucam wszystko ciurkiem, nic nie zauważyłam żeby się działo z pralką. czasem tylko gdzieś w gumie się zawieruszy pojedynczy papierek to z następnym praniem zwykle wyłazi.
w jakim sensie zatykają? bo ja wrzucam wszystko ciurkiem, nic nie zauważyłam żeby się działo z pralką. czasem tylko gdzieś w gumie się zawieruszy pojedynczy papierek to z następnym praniem zwykle wyłazi.
ja rzadko bo rzadko, ale jak wrzucam do pralki, potem suszarki to się nigdzie nie zawieruszają. Ale. W tesco kupiłam kiedyś taki mały woreczek na pranie w kształcie walca zapinany w środku.. w sam raz na rajstopy, stanik.. i może na papierki![]()
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
A ja taki mały worek do prania zamykany kupiłam w HM. Ale papierków nie piorę, bo przestałam je dokładać do pieluch.
ale jak ci zapychaja,jak uzywałam to nigdy mi nic nie zapychały a prałam zwyczjenie bez zadnych worków.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
hmmm
ostatnio pralka przestala wirowac bo zatkany byl filtr caly papierkami
jak one tam wlaza nie mam pojecia
ale poszukam w tesco lub h&m woreczkow malych
dzieki
O! Jakos nie zauwazylam, ale nie liczylam tez ilosci papierkow wchodzacych i wychodzacych z pralki. Ale np. wkladki laktacyjne piore zawsze w woreczku, wiec papierki tez moge, zaden problem. Dzieki za zwrocenie uwagi na zjawisko![]()
Gosia
Alizée Nicole (12.11.2003)
Lara Katharina (11.11.2010)