Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 38 z 38

Wątek: papierki zatykaja pralke :/

Chustonówka Awatar beawit

Domyślnie

Mamru, a czym jeszcze papierki Imse vimse różnią sie od Lenyowych ? Któres sa może bardziej miękkie ?
    Żabcia (stycz "08)
    Rybka (maj "10)

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

yyyyyyyy
    a ja żyję w przekonaniu, że papierki są jednorazowe

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beawit Zobacz posta
    Mamru, a czym jeszcze papierki Imse vimse różnią sie od Lenyowych ? Któres sa może bardziej miękkie ?
    lenya jest grubsza i dłuższa od imse vimse, na początku wystarczala mi spokojnie polowa papierka, i jeśli mam porownać, to rzeczywiście lenya jest bardziej miękka od iv

Chustonówka Awatar beawit

Domyślnie

bo niektóre zdaje sie, ze jednak są

Mamru, dzięki, właśnie jakichś miękkich szukam.
    Żabcia (stycz "08)
    Rybka (maj "10)

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beawit Zobacz posta
    bo niektóre zdaje sie, ze jednak są

Mamru, dzięki, właśnie jakichś miękkich szukam.
    spróbuj a jeśli Ci nie spasują (choć szczerze wątpię) to skrobnij mi priva, odkupie

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    a jakich używasz? Imse vimse po 3 praniu rzeczywiście się rozwalają, ale papierki Lenya można prać, prać, prać, ....
    IV właśnie...

Chustomanka Awatar emmaline
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

kurde, ja tez wywalam, ale nawet nie iwem jakie mam...na pewno nie IV....
    sprawdziłąm: babyono - zero napisu czy jedno czy wielo one są, i drugie od Ekobaby, takie w rolce, ale opis dawno wyrzucony a Ania ich teras chyba nie ma więc nadal nie wiem czy pralne są...
    Weronika Magdalena 09.10.09 http://weronikamagdalena.blog.pl

czekamynaczerwcowegochłopca2017

mamru
    Guest

Domyślnie

od Ani z ekobaby te w rolce to właśnie jest lenya

Chustomanka Awatar emmaline
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

ooo, no proszę.... z tego co pamiętam tam tylko po niemiecku pisali, więc skąd miałam weidzeć czy wielo czy jedno
    dzięki !
    Weronika Magdalena 09.10.09 http://weronikamagdalena.blog.pl

czekamynaczerwcowegochłopca2017

Domyślnie

przepraszam za OT ale mam glupie pytanie po co uzywac papierkow jak sie je pierze?
    \ja nie uzywam ale zawsze myslalm, ze papierki sa po to zeby sie w kupie nie paprac przy zapieraniu pieluchy! tylko poprostu calosc wywalac!

dla pupy przeciez milszy polarek niz papier a jak i tak i tak trzeba to prac...
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Po wczorajszej lekturze tego wątku dziś przed praniem zapędziłam męża do czyszczenia filtra i............... znalazł tam moją wkładkę laktacyjną!!!!! Mam nadzieję, że to zażegna nasze problemy z wirowaniem ...

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    przepraszam za OT ale mam glupie pytanie po co uzywac papierkow jak sie je pierze?
    \ja nie uzywam ale zawsze myslalm, ze papierki sa po to zeby sie w kupie nie paprac przy zapieraniu pieluchy! tylko poprostu calosc wywalac!

na bank nikt sie nie babra zeby prac paierek z kupa,papierek z kupa laduje w kibelku a papierek po siuskach mozna wyprac przeciez i uzyc nawed kilka razy,w koncu wielo maja ekono nie?
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    na bank nikt sie nie babra zeby prac paierek z kupa,papierek z kupa laduje w kibelku a papierek po siuskach mozna wyprac przeciez i uzyc nawed kilka razy,w koncu wielo maja ekono nie?
    Andziu, potwierdzę za marciasone jak jest kupa to ląduje w toalecie, ale jeśli papierek jest tylko zesikany to do prania razem z pieluszkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    Czyli wkładacie papierki za kazdym razem?

Ja nawet kupiłam raz (chyba IV nie pamietam) ale jakies to dla mnie było nie miłe taki papier do dupki przykładac i je oddałam!

W koncu w kwestii sików to one nic nie daja, a do "paprania" w kupie juz sie przywyczaiłam
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar czuszka
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

ja tez nie mam nic przeciwko babraniu sie ale umywalka nam sie zatyka od spierania kupy z pieluch wiec musze to jakos zminimalizowac.
    Emilka - 20.11.2007
    Bartoszek - 30.11.2009

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

teraz juz raczej nie wkladam papierkow ale wczesniej gdy moje dziecko potrafilo zrobic kupe o kazdej niepodziewanej porze dnia to uzywałam za kazdym razem.w koncu papierki maja byc udogodnieniem jakims tam.ale troche zboczyłam z tematu zapychania pralki
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustomanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

hmm..a moje imse się nie rozpadają a piorę i piorę..
    K. 2010 i A. 2012

Chustomanka Awatar mamaHani
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

rzeczywiście nam też siadła pralka przez papierki zanim zaczęliśmy je prać w woreczku i zupełnie nie mam pojęcia jak to się przedostało to środka pralki
    (prałam papierki canpola, których do toalety nie można było wyrzucać)
    A co do papierków Imse Vimse to one są z papieru ryżowego i ich to bym nie prała raczej.

Uprawnienia umieszczania postów