Mamru, a czym jeszcze papierki Imse vimse różnią sie od Lenyowych ? Któres sa może bardziej miękkie ?
Mamru, a czym jeszcze papierki Imse vimse różnią sie od Lenyowych ? Któres sa może bardziej miękkie ?
Żabcia (stycz "08)
Rybka (maj "10)
yyyyyyyy
a ja żyję w przekonaniu, że papierki są jednorazowe![]()
bo niektóre zdaje sie, ze jednak są
Mamru, dzięki, właśnie jakichś miękkich szukam.
Żabcia (stycz "08)
Rybka (maj "10)
kurde, ja tez wywalam, ale nawet nie iwem jakie mam...na pewno nie IV....
sprawdziłąm: babyono - zero napisu czy jedno czy wielo one są, i drugie od Ekobaby, takie w rolce, ale opis dawno wyrzucony a Ania ich teras chyba nie ma więc nadal nie wiem czy pralne są...
Weronika Magdalena 09.10.09
http://weronikamagdalena.blog.pl
czekamynaczerwcowegochłopca2017
od Ani z ekobaby te w rolce to właśnie jest lenya![]()
ooo, no proszę.... z tego co pamiętam tam tylko po niemiecku pisali, więc skąd miałam weidzeć czy wielo czy jedno
dzięki !
Weronika Magdalena 09.10.09
http://weronikamagdalena.blog.pl
czekamynaczerwcowegochłopca2017
przepraszam za OT ale mam glupie pytaniepo co uzywac papierkow jak sie je pierze?
\ja nie uzywam ale zawsze myslalm, ze papierki sa po to zeby sie w kupie nie paprac przy zapieraniu pieluchy! tylko poprostu calosc wywalac!
dla pupy przeciez milszy polarek niz papier a jak i tak i tak trzeba to prac...
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Po wczorajszej lekturze tego wątku dziś przed praniem zapędziłam męża do czyszczenia filtra i............... znalazł tam moją wkładkę laktacyjną!!!!! Mam nadzieję, że to zażegna nasze problemy z wirowaniem ...
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
teraz juz raczej nie wkladam papierkow ale wczesniej gdy moje dziecko potrafilo zrobic kupe o kazdej niepodziewanej porze dnia to uzywałam za kazdym razem.w koncu papierki maja byc udogodnieniem jakims tam.ale troche zboczyłam z tematu zapychania pralki![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
hmm..a moje imse się nie rozpadająa piorę i piorę..
K. 2010 i A. 2012
rzeczywiście nam też siadła pralka przez papierki zanim zaczęliśmy je prać w woreczku i zupełnie nie mam pojęcia jak to się przedostało to środka pralki
(prałam papierki canpola, których do toalety nie można było wyrzucać)
A co do papierków Imse Vimse to one są z papieru ryżowego i ich to bym nie prała raczej.