natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Popełnię coming outaw temacie książek.Majka otrzymała od babci tak durną książkę że nie zdzierżyłam, spaliłam paskudztwo.
Pomijam że była brokatowo-różowa, nie musi mi się podobać wizualnie tym bardziej że moja córka różowy wiek właśnie wtedy przechodziła, ale poziom głupoty w tym " dziele" był tak wysoki że moje sumienie byłoby nieczyste gdybym ową książkę oddała komuś innemu.
I żeby nie było, książki szanuję bardzo, uwielbiam czytać ale tym razem nie dałam rady
Może by jakaś ładna masa papierowa wyszła, z brokacikiem?
Banda czworga '97,'99,'06,'13 kropka tutaj
założę się, że omijacie bajeczkę o chłopcu z Mariensztatu, co ciotki ponabijał na szczotki... Ja nie omijam, znałam ją z głębokiego dzieciństwa bowiem śpiewał mi ją mój tata
...Zresztą ja teraz mojemu synowi też śpiewam stare warszawskie piosenki Jaremy Stempowskiego, w których generalnie trup sieje się gęsto, ale w związku z tym, że ja też w jego wieku z nimi obcowałam i krzywdy mi nie zrobiły (psychopatką pewnie jestem, ale to raczej nie przez te zwrotki) a ich melodię i słowa uwielbiam to śpiewamy...
U nas jeszcze za wcześnie, bo synek słucha to co ja mu czytam. Ale... myślę,że oddała bym całą taką książkę. Jakoś mi tak żal wyrywać. Lepiej sprzedać i kupić inną,lub po prostu oddać osobie, której niektóre kwiatki nie przeszkadzają.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
A ja tak jak Tola wychowana na starych warszawskich piosenkach jestemNo i... przekazuję dalej...
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
Też mamy pierdzolke w domu i trupy jestem w stanie zaakceptować ale tekstów że brzydcy są źli a szlachetnym charakterem mogą się pochwalić tylko piękne istoty - już nie mogę. Przesłanie to biło z każdej strony strony tego dzieła , po ich wyrwaniu pozostała by jeno okładka
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia