Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Pouch AlMelle

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie Pouch AlMelle

Szukam, szukam, ale chyba jeszcze nie było... Widziałam tylko, że ta pani kiedyś była z nami...

Odkąd posłałam dalej testowego poucha Lucky Baby tęsknię za nim okrutnie, no i marzę.... Tu żadna dziewczyna nie szyje, wiec zaszłam na allegro i znalazłam:

http://allegro.pl/pouch-exotic-desin...376039410.html

Co o nim myślicie?? Akurat ostatni rozmawiałam z instruktorką i powiedziała, że pouch można uszyć z wszystkiego i nawet pokazała mi swoją samoróbkę. Co myślicie o tym??

Chusteryczka

Domyślnie

tkanina chyba jest jednostronna, nie wiem, czy będzie ładnie wyglądał wywinięty no i niby można ze wszystkiego, ale się mogą wrzynać niektóre tkaniny... jak szukasz, to ja bardzo polecam jendrulino - jedna z forumek szyje

Chusteryczka

Domyślnie

pouch mozna podobno uszyć ze wszystkiego, tylko po co jak komfort noszenia będzie kiepski. ???Też polecam jedrulino, głównie ze względu na wzmocnienia na nóżki. Wybrałąbym raczej uzywany, firmowy z bazarku niż ten z allegro nowy.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Ja sobie kiedyś uszyłam sama, z ładnego obrusiku bawełnianego (miał śliczne żółte wzorki). Nosiło się ok. IMO w AlMelle byłoby podobnie

Chustomanka
    Bylam: ulisia

Uprawnienia umieszczania postów