Ewa, jak zwykle chętnie Cię odwiedzę i wykorzystam![]()
Pieluchujemy się dalej, choć trochę jeszcze na zmianę z pampkami (pół paczki mi zostało). Przede wszystkim dlatego, że Oliwcia trochę mi się pochorowała, myślałam, że to jakiś rota ale lekarz twierdzi, że odkurzacz musiała czymś się dożywiać z podłogiNo w każdym razie najpierw były wymioty a jak się skończyły to luźne kupy. No i co tu dużo gadać - szkoda mi było świeżo zakupionych wielo na kupy
A najbardziej w tym wszystkim podobał mi się komentarz teściowej, że może to jest reakcja alergiczna na te nowe wydziwnione pieluchy, bo przecież dopiero co zaczęłam ich używać i Oliwka zachorowała
a jak szłam do lekarza to babcia poradziła, żebym jednak "normalną" pieluszkę założyła coby pani dr się nie czepiała
Poszłyśmy i w wielo i w chuście i o dziwo kobieta skomentowała jedynie, że mama niezły sposób znalazła coby się z wózkiem przez błoto nie przedzierać
![]()

A najbardziej w tym wszystkim podobał mi się komentarz teściowej, że może to jest reakcja alergiczna na te nowe wydziwnione pieluchy, bo przecież dopiero co zaczęłam ich używać i Oliwka zachorowała
a jak szłam do lekarza to babcia poradziła, żebym jednak "normalną" pieluszkę założyła coby pani dr się nie czepiała
Poszłyśmy i w wielo i w chuście i o dziwo kobieta skomentowała jedynie, że mama niezły sposób znalazła coby się z wózkiem przez błoto nie przedzierać
Patryk (2004),
Oliwka (2010),
Kalinka(2013)
Odpowiedz z cytatem
Sara 28.04.2012