Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Nasz debiut

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Nasz debiut

Miałam co prawda poczekać aż stosik do końca skompletuję ale nie wytrzymałam Oliwka właśnie debiutuje z wielo na pupie. Może nie najlepszy pomysł zaczynać od nocki ale tak wyszło jak zobaczyłam znowu jakieś uczulenie na pupalu. No więc śpimy dziś we flexi tot a za otulacz posłużyła nam pieluszka close parent (bez wkładów oczywiście) - nie wiem czy nie za dużo "szczęścia" na raz ale otulacze dopiero w drodze więc taki zastępczy wykombinowałam
    A przejmuję się jakby to nie wiem jakie wydarzenie było
    Ostatnio edytowane przez tucharzenka ; 18-12-2010 o 08:18 Powód: literówka

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

O też tak miałam jak juniora poraz pierwszy zapakowałam w wielopielkę, normalnie ręce mi się z wrażenia trzęsły.
    Junior dziś też nocuje we flexi a na wierzchy Flip.

I fajnie że nie czekałaś na skompletowanie stosiku, bo uwierz mi on nigdy nie będzie kompletny
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

Chusteryczka

Domyślnie

nie ma co czekać trzeba działać ja Adasia ubierałam od razu w każdą pieluchę jaką dostałam, śmiesznie wyglądał 3-miesieczniak w starym wielkim wonderosie ale powstrzymać się nie mogłam

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nocka za nami, Oliwka przespała super Budziła się rzadziej niż zwykle - ale to chyba nie zasługa wielo, wczoraj po prostu mało spała w dzień. Pielucha troszkę nam bokiem przeciekła ale jak pisałam wyżej - nie mam otulacza z prawdziwego zdarzenia, no a poza tym flexi nówka sztuka nie śmigana jeszcze. Żeby nie budzik małża to pewnie pospały byśmy jeszcze dłużej a tak o 7.15 pobudka. Rano Oliwka na nocnik jeszcze sporo siknęła i grubszą sprawę załatwiła, po czym wskoczyła w kieszonkę TB - zobaczymy jak ta się będzie sprawowała Fotę Pannie Debiutantce cyknę i wrzucę jak tylko zlokalizuję baterię od aparatu i wyczaję jak się na forum wstawia bo jeszcze nie miałam przyjemności

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

super gratulacje

a zdjęcia jak już zrobisz to wrzucaj do galerii - jest specjalny wątek na zdjęcia maluchów w pieluchach http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=39205

jak nie masz dostępu - to trzeba o niego poprosić

edit: a pieluszka close parents bez wkładek to też całkiem dobry otulacz - niewiele się różni od innych pulowych otulaczy
    Ostatnio edytowane przez tonya ; 18-12-2010 o 08:51
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

niestety do galerii nie mam uprawnień ale skorzystam z rady i ładnie poproszę moderatora

Uprawnienia umieszczania postów