Pokaż wyniki od 1 do 20 z 531

Wątek: Jak ubierać? >>> JESIEŃ I ZIMA <<<

Mieszany widok

Chustomanka Awatar too
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

Irish dancer, serdeczne dzieki! Te rady są naprawdę pomocne wyhaczylam taki podobny pajacyk na rzeczach używanych także mam nadzieje że mam chociaż coś na start. Potem będę dokupować w zależności od pogody i preferencji córki

Karolka, CUDOWNY wątek! Dziękuję ci bardzo za podlinkowanie

Chustomanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Pajacyk ze smyka jest bardzo fajny,tylko mi w moim zrobiły się dziurki przy napach. A tak się z niego cieszyłam. Muszę reklamować. A polar z pentelki całkiem przyjemny jest.
    Too, jakiś kombinezon na pewno Ci się przyda, chociażby do samochodu, do fotelika.
    Kornflejka dzięki, sprawdzę. Mój mały ma stopiszcza po mnie, wiecznie zimne. W chłodniejsze dni nawet dwie pary skarpetek nie dają rady.

Chustonoszka Awatar huana
    Miejscowość
    Oświęcim/Kraków/Krosno

Domyślnie

Dziewczyny, a jak jest z tą magiczną czapką? Ubierać czy nie? Ostatnio słyszę że jest taka nagonka na mamy które ubierają dzieciom czapki jak tylko trochą wieje.
    Np. wczoraj: lekki wietrzyk, słońce przyświeca. ja jak tylko widzę słońce za oknem to myślę że jest ciepło i nie ubrałam synkowi czapki. Na to moja mama jak to zobaczyła to się przeraziła że dziecko się rozchoruje.

Jakie są Wasze doświadczenia? W jaką pogodę ubieracie dzieciom czapkę?
    Karolek 05.10.2015 r.

Chustomanka Awatar biedroneczka1
    Miejscowość
    Berlin, Niemcy

Domyślnie

Pewnie juz bylo, ale pewnie nie dam rady znalezc.

Co zakladacie maluchom na szyjke kiedy nosicie w chuscie? Chodzi mi o maluchy, ktore jeszcze "nie maja szyi" jesli wiecie o co mi chodzi Chusteczke Jakis mini-szaliczek?
    Carlotta 26.06.2015
    Rafael (*) 20.05.2013
    Theodor 17.05.2010
    Milan 29.10.2007
    ---
    Przepraszam za brak polskich znakow.

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biedroneczka1 Zobacz posta
    Pewnie juz bylo, ale pewnie nie dam rady znalezc.

Co zakladacie maluchom na szyjke kiedy nosicie w chuscie? Chodzi mi o maluchy, ktore jeszcze "nie maja szyi" jesli wiecie o co mi chodzi Chusteczke Jakis mini-szaliczek?
    Kominiarki są super albo kominy

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez huana Zobacz posta
    Dziewczyny, a jak jest z tą magiczną czapką? Ubierać czy nie? Ostatnio słyszę że jest taka nagonka na mamy które ubierają dzieciom czapki jak tylko trochą wieje.
    Np. wczoraj: lekki wietrzyk, słońce przyświeca. ja jak tylko widzę słońce za oknem to myślę że jest ciepło i nie ubrałam synkowi czapki. Na to moja mama jak to zobaczyła to się przeraziła że dziecko się rozchoruje.

Właśnie sobie uświadomiłam, że jestem czapkomaniaczką - na spacer ZAWSZE zakładam dziecku czapkę. Latem od słońca, zimą i jesienią od chłodu.

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

w temacie czapek - Tomek czapek nienawidzi i zawsze ściąga (a jak jeszcze nie umiał to ryczał straszliwie puki mu ktoś nie zdjął. zima była straszna. niechęć do czapki rośnie więc już się boję nadchodzącej zimy
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chusteryczka Awatar aniamakrela11
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez huana Zobacz posta

Co chwilę zbieram od kogoś zjoby za to, że dziecko czapki nie ma. Od rodziców, teściów, sasiadów i obcych ludzi. Ubieram czapkędopiero jak sama bym założyła. Jaśkowi pewnie teraz teochę szybciej, bo on łysy absolutnie. Ale na pewno nie przy 15' i wietrze, jak tego wszyscy wokół mnie oczekują.
    Gosia 31.05.2013 Jaś 10.02.2015 Przemek 11.2016
    Marysia [*] 12.2017 Ktoś 12.2018

Uprawnienia umieszczania postów