Pokaż wyniki od 1 do 20 z 531

Wątek: Jak ubierać? >>> JESIEŃ I ZIMA <<<

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Dziś w smyku widziałam niezbyt grube kombinezony z polaru. Można z nich korzystać ze stopkami lub bez. Mają też coś jak niedrapki. 40 zł kosztują. Może super jakość to nie jest. Zastanawiałam się czy na zimę pod kurtkę by się taki nie przydał. Zawsze dodatkowa warstwa.
    A co dajecie na nóżki i podudzia. Zaczną się chłodniejsze dni i mój mały znów będzie miał zimne stopiszcza. Czy ktoś może sprzedaje coś na kształt stup tupów?

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shrimpmum Zobacz posta
    Dziś w smyku widziałam niezbyt grube kombinezony z polaru. Można z nich korzystać ze stopkami lub bez. Mają też coś jak niedrapki. 40 zł kosztują. Może super jakość to nie jest. Zastanawiałam się czy na zimę pod kurtkę by się taki nie przydał. Zawsze dodatkowa warstwa.
    A co dajecie na nóżki i podudzia. Zaczną się chłodniejsze dni i mój mały znów będzie miał zimne stopiszcza. Czy ktoś może sprzedaje coś na kształt stup tupów?
    A czy jest też ten kombinezon w sklepie internetowym? Bo albo nie ma, albo ja nie umiem znaleźć. A kojarzę, że w zeszłym roku coś takiego było w podobnej cenie tylko wtedy nie kupiłam.

I jeszcze mam pytanie: osłonka to tak bardziej dla maluszka czy nie tylko? Zmieści się pod to też dwulatek? I czy to się sprawdzi dla dwulatka?

Chustomanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Nie znalazłam go. W zeszłym roku też ich nie było online. Ja to największy problem mam ze stopiszczami, jak lody są. Choć ostatnio jak ubrałam polar dla dwojga to nie było źle. A osłonka pewnie ma podane wymiary.

Uprawnienia umieszczania postów